İYİ Parti'de deprem seferberliği!

İYİ Parti Kayseri İl teşkilatı, Milletvekili Dursun Ataş öncülüğünden deprem bölgesindeki çalışmalarını sürdürüyor...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
İYİ Parti'de deprem seferberliği!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından İYİ Parti yardım seferberliği başlattı. Yardım faaliyetleri İYİ Parti Milletvekili Dursun Ataş, koordinasyonunda gerçekleştiriliyor. Ataş'a, Kayseri İl yönetimi ve belediye meclis üyelerinden de destek geldi. 
"VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ"
Kahramanmaraş'ta yapılan çalışmalara destek veren İYİ Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Kazım Yücel, “6 Şubat depreminden sonra genel merkezimizin görevlendirmesi neticesinde birçok arkadaşımız,  deprem bölgelerinde gece gündüz insani bir duygu ile gayret ve çaba harcayarak depremzede vatandaşlarımızın yanında oldu. Genel başkanımızın görevlendirmesi ile Kayseri Milletvekilimiz Dursun Ataş, depremin en çok zarar verdiği illerden biri olan Kahramanmaraş bölgesinde gelerek yaklaşık 13 gündür burada. Vekilimizin burada yapmış olduğu hizmetleri İyi Parti’li meclis üyeleri olarak gelerek hem yardım edelim hem de maddi manevi elimizden gelen bir şey olursa sayın vekilimize destek vermek adına buraya geldik. Bizler gördük ki sayın vekilimizin koordinesinde burada yaşam alanı inşa edilmiş. Depremin hemen ardından yıkıma uğrayan şehirlerimizde gördüğüm en önemli ihtiyaçlardan biri olan barınma ihtiyacını çok kısa sürede binlerce insanın korunaklı bir şekilde gece kalacağı, gündüz yeme içme ihtiyaçlarını karşılayabileceği bir alan inşa edilmiş. Önce sayın genel başkanımıza,  tüm gönüllülerimize  ve bu işi organize eden sayın vekilimiz Dursun Ataş’a gördüğümüz bu tablo karşısında Türk halkı adına şükranlarımızı sunup teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.
İYİ Parti'de deprem seferberliği!
"ÇADIR KENTTE SONA GELDİK"
İYİ Parti Kayseri İl Başkanı Tansu Şener de, “6 Şubat günü yaşanan büyük felaketten sonra genel merkezimiz aynı gün afet koordinasyon merkezini kurarak, tüm Türkiye'de deprem bölgelerine ulaşmak için gerekli tüm çabayı göstermiştir. Bizlerde o günden beri komşu hemşerimiz olan Kahramanmaraş ilinde görevlendirilmişlerdir. Gerek Maraş merkez gerek Maraş ilçelerinde tüm teşkilatlarımız olarak elimizden gelen tüm yardım ve çabayı ilk günlerde gıda, battaniye, temizlik malzemeleri olarak depremzede vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için elimizden gelen tüm çabayı gösterdik. Zaman geçtikçe de vatandaşlarımızın en büyük ihtiyacı olan barınma ihtiyacı içinde genel merkezimizin talimatlarıyla Maraş merkez de sayın vekilimizin koordinasyonuyla çadır kent inşaatına başladık ve sona geldik.” ifadelerini kullandı. 
İYİ Parti'de deprem seferberliği!
"YARALARI HEP BİRLİKTE SARACAĞIZ"
Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş da, “10 gündür bu bölgede depremzede vatandaşlarımıza yardımcı olmak adına çadır kent inşa etmeye çalıştık.  Bugün itibariyle çadır kentimizin  %90’ını tamamladık. Bu süre boyunca Kayseri’den tüm teşkilatlarımız tüm gönüllü İyi Parti’li arkadaşlarımız destek verdiler ve onların gayretiyle eski il başkanımız Sebati Ataman, meclis üyelerimiz İyi Partililerin tamamı komşu kentimiz Kahramanmaraş’a destek vererek burada bir yaşam alanı oluşturmak. Şu anda çadır kentimizin %90’ı altyapısıyla birlikte tamamlandı. Şu anda yarısı dolmuş durumda ve talep de çok fazla. Arkasından da konteynır kente geçerek bir hafta içerisinde inşallah onu da tamamlayacağız. İyi Parti olarak 3 kentte kuracağımız çadır ve konteyner kentlerin ilkini burada açıyoruz. Maraşlı depremzede hemşerilerimizin kullanımına sunuyoruz. Buranın bütün ihtiyaçları gönüllüler tarafından karşılanıyor. Buraların altyapısı üstyapısı ve 3 öğün yemek ihtiyaçları İyi Partililer tarafından karşılanıyor. Hiçbir yerden destek almadan vatandaşlarımız normal yaşantılarına dönene kadar burada hizmet vereceğiz. Buradan Kayseri'ye bütün halkımıza iş adamlarına destek veren herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Kahramanmaraş bize en yakın il, biz buradan sorumluyuz. Allah böyle afetleri ülkemize tekrar yaşatmasın. Ölenlere rahmet diliyor, kalanlara başsağlığı diliyoruz. Yaraları hep birlikte saracağız. Tüm Kayserili hemşerimize de selam diliyor yardımlarını esirgemesinler diyorum.” şeklinde konuştu.
İYİ Parti'de deprem seferberliği!
"SICAK BİR ÇADIR SICAK BİR YEMEK İÇİN"
İYİ Parti Kayseri eski İl Başkanı Sebati Ataman ise açıklamasında şu ifadeleri kullandı: 6 Şubatta meydana gelen deprem aslında sadece buraları değil tüm Türk Milletini salladı. Bugün komşu kentimiz Kahramanmaraş’tayız. İlk günden itibaren milletvekilimiz, il başkanımız, meclis üyelerimiz, ilçe başkanlarımız ve tüm üyelerimiz ile en yakın şehir olması nedeniyle Elbistan’dan başlayarak Göksun, Türkoğlu, Maraş merkez olmakla birlikte tüm İyi Partililer Genel başkan yardımcılarımız milletvekillerimiz genel idare kurulu üyelerimiz görevdeler. Amacımız buradaki insanlarımıza barınacağı sıcak bir çadır, sıcak üç öğün yemek ihtiyacını giderebilmek ve güvenli ortamı sağlıklı bir şekilde acılarını unutturamayız belki ama bir nebze olsun acılarını paylaşabilmek görevimizdir.” dedi. Diğer yandan Kahramanmaraş'ta Milletvekili Ataş, koordinasyonuyla depremzedeler için çadır ve konteyner kent de kuruldu.
İYİ Parti'de deprem seferberliği!İYİ Parti'de deprem seferberliği!