İYİ Parti'de Dadaloğlu buluşması!

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş ve beraberindeki partisinin belediye Başkan adayları Tomarza'nın Dadaloğlu Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

İYİ Parti'de Dadaloğlu buluşması!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, partisinin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kazım Yücel, Talas Belediye Başkan adayı Göker Gözütok ve Tomarza Belediye Başkan adayı Osman Koç, Tomarza'nın Dadaloğlu Mahallesi'ne çıkarma yaptı.

İYİ Parti'de Dadaloğlu buluşması!

Burada vatandaşlarla bir araya gelen İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş ve belediye başkan adayları, sıkıntıları dinledi ve aynı zamanda yapacakları projeleri anlattı.

İYİ Parti'de Dadaloğlu buluşması!

'Farman Padişahında dağlar bizimdir'

Milletvekili Dursun Ataş, Dadaloğlu ziyaretiyle ilgili olarak, şu ifadeleri paylaştı: 'Bizim için her zaman farklı bir öneme sahip olan Dadaloğlu’nda emmilerimizle buluştuk, dertleştik, hasret giderdik. Yaklaşan yerel seçimler için desteklerini istedik. 'Ferman padişahın, dağlar bizimdir' diyen, haklı mücadelemizin kaynağı Dadaloğlu’nun diyarından tüm Avşar ellerine selam olsun. Sağ olsun, var olsunlar. 'Yalnız taştan duvar olmaz yıkılır. Koç yiğite emmi dayı el gerek' 

İYİ Parti'de Dadaloğlu buluşması!

Tomarza, Dadaloğlu ziyaretinde vatandaşlar Milletvekili Ataş'a ve belediye başkan adaylarına yoğun ilgi gösterdi. Ataş, vatandaşlarla sohbet ederek, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak seçimler nedeniyle destek istedi.

İYİ Parti'de Dadaloğlu buluşması!

Emmilerle buluştuk, dertleştik

İYİ Parti Talas Belediye Başkan adayı Göker Gözütok da 'Kayseri Milletvekilimiz sayın Dursun Ataş, Büyükşehir Belediye Başkan adayımız sayın Kazım Yücel ve teşkilatlarımızla Dadaloğlu’nda emmilerimizle buluştuk, dertleştik, hasret giderdik. Yaklaşan yerel seçimler için desteklerini istedik. 'Ferman padişahın, dağlar bizimdir' diyen, haklı mücadelemizin kaynağı Dadaloğlu’nun diyarından tüm Avşar ellerine selam olsun. Sağ olsun, var olsunlar' dedi.

İYİ Parti'de Dadaloğlu buluşması!

Vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz

İYİ Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kazım Yücel de 'Milletvekilimiz Sn. Dursun Ataş, Tomarza Belediye Başkan adayımız Sn. Osman Koç, İl Başkanımız Sn. Tansu Şener, il teşkilatımız ve ilçe başkanımız ile birlikte Dadaloğlu’ndaki  vatandaşlarımızla bir araya geldik. 
Gösterdikleri teveccüh ve coşkulu karşılamadan dolayı kendilerine teşekkür ederim. Kayseri’yi hep birlikte İYİ Belediyecilik anlayışıyla tanıştıracağız' dedi.

İYİ Parti'de Dadaloğlu buluşması!İYİ Parti'de Dadaloğlu buluşması!