İYİ Parti'de 4'üncü aday…

İYİ Parti Kayseri İl Başkanlığı'nın 7 Ocak tarihinde yapılacak olan kongresinde Başkanlığa adaylığını açıklayanların sayısı 4'e çıktı.

İYİ Parti'de 4'üncü aday…
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İYİ Parti Kayseri İl Başkanı Sebati Ataman’ın yeniden aday olmayacağını açıklamasının ardından İYİ Parti İl Başkanlığı’na aday olacağını açıklayanların sayısı 4’e yükseldi.

İlk olarak Yeniden Aydınlanma Derneği Kayseri Şube Başkanı Kemal Sandık, İYİ Parti Kayseri İl Başkanlığı’na aday olduğunu açıkladı.

Kemal Sandık’ın ardından İYİ Parti’nin Kocasinan eski İlçe Başkanı Yurdaer Şahin düzenlediği basın toplantısı ile İYİ Parti Kayseri il Başkanlığı görevine aday olduğunu duyurdu.

Yurdaer Şahin’den sonra Mehmet Anadut İYİ Parti Kayseri İl Başkanlığı’na aday olduğunu düzenlediği basın toplantısı ile ilan etti.

Mehmet Anadut’un ardından İYİ Parti Kayseri Seçim İşleri Başkanı Avukat Tansu Şener İYİ Kayseri İl Başkanlığı’na aday olduğunu açıkladı.

İşadamı Mesut Uçan’ın adı da parti kulislerinde il başkan adayı olarak anılırken 7 Ocak tarihinde yapılacak olan il kongresinde kimin il başkanı seçileceği şimdiden merak konusu oldu.