İYİ Parti'de 16 il başkanı görevini bırakıyor! İşte Kayseri'nin kararı...

İYİ Parti Kayseri İl Başkanı Sebati Ataman görevi bırakıp, milletvekili adayı olacak mı? İYİ Parti kulisleri hareketlendi.

İYİ Parti'de 16 il başkanı görevini bırakıyor! İşte Kayseri'nin kararı...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İYİ Parti'de Milletvekili adaylığı konusunda dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor. Kulislerde İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu ile Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk, İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, Bursa İl Başkanı Selçuk Türkoğlu ve Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu'nun da yer aldığı İl başkanlarının milletvekili adaylığı için görevi bırakacakları konuşuluyor. 

İYİ Parti Kayseri İl Başkanı Sebati Ataman'ın yanısıra Manisa, Kahramanmaraş, Samsun, Antalya, Mersin, Erzurum, Burdur, Balıkesir, Sakarya ve Kocaeli il başkanlarının da kongre sürecinde aday olmayarak, alınan tavsiye kararına uyacakları iddia edildi.

KURULTAY MART AYINDA... 

Diğer yandan kurultay çalışmalarına hız veren partide, aralık ayının ilk haftasında ilçe, 29 Ocak'a kadar da il kongrelerinin tamamlanması hedefleniyor. Parti, 2023 seçim takvimine göre şubat ya da mart ayında ise 3. Olağan Büyük Kurultay'ı gerçekleştirmeyi planlıyor.