İtfaiye 394 olaya müdahale etti

Kayseri İtfaiye Daire Başkanlığı şubat ayı istatistiklerini paylaştı. Ekipler şubat ayında kaç olaya müdahale etti? Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

İtfaiye 394 olaya müdahale etti
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri İtfaiye Daire Başkanlığı, şubat ayı itfaiye olay istatistiklerini kamuoyuyla paylaştı. Şehir genelinde meydana gelen acil durumlara hızlı müdahale eden itfaiye ekipleri, toplamda 186 yangın, 54 trafik kazası, 154 kurtarma ve su baskını, 8012 eğitim ve 60 denetim olmak üzere toplam 394 olaya müdahale etti.

İtfaiye 394 olaya müdahale etti

Bu müdahalelerde, 307 personel ve 56 araç aktif olarak görev aldı. Ayrıca, şehrin çeşitli noktalarında bulunan 17 istasyon da koordineli bir şekilde hareket ederek vatandaşların yardımına yetişti.
İtfaiye 394 olaya müdahale etti

Kayseri İtfaiye Daire Başkanlığı, yangınların önlenmesi ve acil durumlarda yapılması gerekenler konusunda da vatandaşları bilinçlendirmeye devam etti. Şubat ayı boyunca 8012 kişiye itfai ve kurtarma konularında eğitim verildi. Ayrıca 60 işyerinde yangın ve acil durum denetimleri gerçekleştirilerek olası riskler önceden belirlendi ve gerekli önlemlerin alınması sağlandı.