İstihbarat Özhaseki'yi bakın neden uyarmış!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, yaşadığı dikkat çeken bir olayı anlattı. Özhaseki'ye kimler, 'Kayserili faşist bakan ne işin var buralarda' dedi. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
İstihbarat Özhaseki'yi bakın neden uyarmış!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin, Samsun Kültür Çalıştayı Vizyon Programına katıldı. Özhaseki, programda başından geçen bazı olayları anlattı. Özhaseki, önceki dönem Bakanlığı sırasında Cizre’de yaşadığı dikkat çeken bir olayı anlattı. 

İstihbarat Özhaseki'yi bakın neden uyarmış!

Bakan Mehmet Özhaseki, bir otel açılışı için bölgeye gideceği zaman istihbarat görevlilerinin kendisine bölgeye gitmemesi gerektiği konusunda uyarıda bulunduklarını söyledi. Özhaseki, “Önceki dönem Bakanlık yaparken  Cizre’de bir otel açılışına davet ettiler. İstihbarat geldi ‘Sayın Bakanım gitmeyin, orada muhataplarınız hepsi PKK’nın uzantısı partinin elemanları. Hoşunuza gitmeyen bazı şeyler olabilir. Bu yüzden ülke gündemine gelebilirsiniz. İsterseniz gitmeyin’ dediler. Yok, gideceğim dedim. Orada toplantıda gece dedim sosyal medyadan sabaha kadar bana küfrettiniz. ‘Kayserili faşist bakan ne işin var buralarda’ dediniz. Evet, ben Kayseriliyim, Türkmen çocuğuyum. Geldim burada Kürt kardeşlerime hizmet ediyorum. Evler yapıyorum, hizmet ediyorum. Dedelerimiz Kurtuluş Savaşında şehit olmuş, böyle bir bağ var aramızda. Peki 10 bin km uzaktan gelen coniler var, onlara da sorabiliyor musunuz, niye geldiniz diye. Aranızda din bağı yok, kardeşlik bağı yok. Sorabiliyor musunuz ne işiniz var burada diye” ifadelerini kullandı. 

İstihbarat Özhaseki'yi bakın neden uyarmış!