İstifalarla gündeme gelmişti! Yaklaşık 6 ay sonra yeni il Başkanı belli oldu!

Kayseri'de yaklaşık 6 ay önce istifa depreminin yaşandığı Memleket Partisi'nde yeni il başkanı atandı. İşte yeni Başkan ve ilk açıklaması...

İstifalarla gündeme gelmişti! Yaklaşık 6 ay sonra yeni il Başkanı belli oldu!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Muharrem İnce liderliğinde kurulan Memleket Partisi’nde geçtiğimiz Mayıs ayında istifa depremi yaşanmıştı. Kayseri İl Başkanı Kubilay Söyler başta olmak üzere il ve ilçe yönetimlerinde istifaların yaşandığı partide yeni il başkanı belli oldu.
Yaşanan istifalardan yaklaşık 6 ay sonra partiden yapılan açıklamada genel merkez tarafından yeni il başkanının görevlendirildiği ve görevlendirme yazısını alan çiçeği burnunda il başkanının teşkilatlanma çalışmalarına başladığı ifade edildi. Partiden yapılan açıklamada, “İl Başkanımız Sayın Deniz Coşkun Genel Başkanımız Sayın Muharrem İnce'den Kayseri il ve ilçelerini kurmak üzere yetki belgesini aldı” denildi.
İstifalarla gündeme gelmişti! Yaklaşık 6 ay sonra yeni il Başkanı belli oldu!“EN KISA SÜREDE İL GENELİNDE ÖRGÜTLENME ÇALIŞMALARIMIZI TAMAMLAMIŞ OLACAĞIZ”
Yeni İl Başkanı Deniz Coşkun, atama kararının ardından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: Memleket Partimizin il ve ilçe örgütlerini kurma görevi tevdii edildi. Bu yönde hazırlıklarımıza başladık. Genel Başkanımız Sayın Muharrem İnce’nin tavsiyelerini de aldık. En kısa sürede il genelinde örgütlenme çalışmalarımızı tamamlamış olacağız.
İŞTE O GÖREVLENDİRME YAZISI
İstifalarla gündeme gelmişti! Yaklaşık 6 ay sonra yeni il Başkanı belli oldu!

Memleket Partisi'nde istifa şoku! İl, ilçe yönetimleri istifa etti! Haberin detayları için TIKLAYIN