İstifa etmişti, eski Belediye Başkanı geri döndü! Bu da belgesi
Kayseri'de bir süre önce istifaları ile gündeme gelen isimlerle ilgili dikkat çeken gelişme. Eski Belediye Başkanı ve beraberindeki bazı isimler, partiye geri döndüklerini açıkladılar. Detaylar Kayseri haber bülteninde.
Kayseri'de bir süre önce yaşadıkları fikir ayrılıkları nedeniyle Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) istifa eden isimler, partiye bir bir geri dönüyor. Aralarında Felahiye eski Belediye Başkanı İsmet Gürsel Kısır'ın yanı sıra bazı eski parti yöneticileri ve meclis üyelerinin de yer aldığı isimler, partiden istifa ettiklerini duyurmuştu. Bu isimlerin partiye dönüşü başladı.
Eski Başkan Kısır, CHP'ye yeniden üye oldu
CHP'li eski Belediye Başkanı ve aynı zamanda önceki dönem Talas Belediye Meclis Üyesi olarak da görev yapan İsmet Gürsel Kısır da, parti üye formunu doldurdu ve yeniden partisine dündü. Kısır, ‘’Kısa bir aralıktan sonra baba ocağı CHP'ye dönüş. Tam yol ileri' mesajı paylaştı.
'Birleşe birleşe kazanmak için tam yol ileri diyorum’
‘Kısa bir süre önce 9 arkadaşımız ile birlikte geçici olarak ayrıldığımız partimize bugün itibariyle yaklaşık en az 20 arkadaşımızın isteği ve desteği ile yeniden üye olmanın mutluluğunu yaşadım’ diyen Kısır, ‘Bugün beni yalnız bırakmayıp yanımda olan destek veren eşlik eden başta sayın Abdullah Ücgül, Yaşar Ahmet Özdogan, Erol Kip, Atalay Baykoçak ve diğer tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Birleşe birleşe kazanmak için tam yol ileri diyorum’ şeklinde konuştu.