İşte TDP'nin yeni başkanı

Türkiye Değişim Partisi Kayseri İl Başkanlığına Genel Merkez tarafından atama yapıldı. Detaylar ile ilgili Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bültenimiz.

İşte TDP'nin yeni başkanı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Türkiye Değişim Partisi il ve bazı ilçe başkanları geçtiğimiz günlerde toplu istifa ederek AK Parti’ye geçmişlerdi. Bunun Türkiye Değişim Partisi Genel Merkez tarafından il ve ilçe başkanlıklarına atamalar yapıldı.

Türkiye değişim Partisi İl Başkanı Lütfü Aslanhan oldu. Aslanhan, yeni yönetim kurulunu oluşturmak için çalışmalara başladı. Aslanhan, 29 Mayıs’a kadar yeni il yönetimini oluşturarak dernekler masasına sunacağını bildirdi. 

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Aslanhan, yönetime girmek isteyenlere de çağrıda bulundu. Aslanhan, “Türkiye Değişim Partisi Genel Merkezimiz tarafından 17 Nisan 2023 tarihinde Kayseri'de il yönetimini oluşturmak için tarafıma görev verilmiştir. Kayseri'mize iyi ve geniş tabanlı bir yönetim oluşturmak için çalışmalara başladık. Şehrimize ileride güzel hizmetler verebilmek bizim en büyük arzumuzdur. Bu sebeple, Kayseri'de yapacağımız görüşmeler sonucunda yeni yönetimi oluşturacağız. Bizlerle beraber olmak ve bizimle yol almak isteyen dostlarımızı bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.