İşte MHP'nin yeni aday adayı

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde Sarıoğlan Belediye Başkanlığı için sürpriz bir isim aday adaylığını açıkladı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

İşte MHP'nin yeni aday adayı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

31 Mart 2024 yılında yapılması planlanan yerel seçimler için partilerde seçim telaşı sürüyor. Kayseri’de kimlerin aday gösterileceği merak konusu olurken aday adaylığı açıklamaları da art arda geliyor. Bu kapsamda Sarıoğlan için bir isim daha aday adaylığını açıkladı. 

İşte MHP'nin yeni aday adayı

MHP’li Zeki Kara Sarıoğlan ilçe başkanlığı için aday adayı olduğunu paylaştı. Kara, Ankara’ya giderek MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüştü. Kara, ardından MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir ve MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz ile de bir araya geldi. Kara ziyarete ilişkin, “31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri için, MHP Genel Merkezinde Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey’i ziyaret ettim hayır duasını alarak, MHP Genel Başkan Yardımcımız Sayın İsmail Özdemir Bey’i ve MHP Genel Başkan Yardımcımız Sayın Sadir Durmaz Bey’i ziyaret ederek Sarıoğlan ilçemiz için Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvurumu yaptım.  Gayret bizden, Takdir Allah’tan. Rabbim İlçemiz için hayırlısını nasip etsin.” ifadelerini kullandı. 

İşte MHP'nin yeni aday adayı

Kara, aday adaylığı başvurusunun ardından MHP İl Başkanı Seyit Demirezen’i de ziyaret etti. Kara, Demirezen’e aday adaylığı hakkında bilgiler verdi. 

İşte MHP'nin yeni aday adayı