İşte Kayserispor'un Gaziantep FK muhtemel 11'i!

Kayserispor, bugün saat 19:00'da Gaziantep FK'nın konuğu olacak. Sarı-Kırmızılılar, teknik direktör Burak Yılmaz liderliğinde, 8 maçlık galibiyet hasretine son vermek istiyor. Toplamda 5 eksik oyuncusu bulunan Kayserispor'da genç çalıştırıcı hangi 11'i sahaya sürecek? Detaylar Kayseri Olayın Kayseri Haberinde...

İşte Kayserispor'un Gaziantep FK muhtemel 11'i!

Kayserispor, bugün saat 19:00’da Gaziantep FK’nın konuğu olacak.

Sarı-Kırmızılılar, Marius Sumudica’nın takımını mağlup ederek, 8 maçlık galibiyet hasretine son vermek istiyor. Teknik direktör Burak Yılmaz, bugün hangi 11’i sahaya sürecek? Taraftarı büyük bir merakla karşılaşmanın sonucunu bekliyor. Geçtiğimiz hafta sahasında Antalyaspor ile 1-1 berabere kalarak 7 hafta sonra puan almayı başaran Kayserispor, bugün galip gelerek üzerindeki kara bulutları dağıtmanın hesaplarını yapıyor. 27 Puanla 12’inci basamakta olan Sarı-Kırmızılılar, 23 puanla düşme hattındaki rakibiyle 6 puan değerinde bir maça çıkacak. Toplamda 5 eksik oyuncusu bulanan Kayserispor’da teknik direktör Burak Yılmaz’ın sahaya Bilal, Ramazan, Kolovetsios, Arif, Ali Karimi, Kartal, Mehmet Eray, Cardoso, Boa Morte ve Gökhan Sazdağı’nı sürmesi bekleniyor.

Sarı-Kırmızılı takımda sakatlıkları bulunan Anthony Uzodimma, Carlos Mane, Stephane Bahoken; ülkelerinin milli takımında bulunan Julian Jeanvier ve Majid Hosseini da Gaziantep karşısında forma giyemeyecek. Saat 19:00’da Kalyon Stadyumu’nda başlayacak olan karşılaşmada hakem Murat Erdoğan düdük çalacak.