İşte Kayserispor'un Fenerbahçe Planı

Kayserispor, evinde Fenerbahçe'yi mağlup etmenin planlarını yapıyor. 20 Aralık'ta RHG Enerji Enertürk Stadyumu'nda oynanacak maçta gözler  Mame Thiam'da olacak. Fenerbahçe'de Edin Dzeko, sakatlığından dolayı forma giyemeyecek. Kayserispor – Fenerbahçe maçı saat kaçta başlayacak? Detaylar Kayseri Olay Haberin Kayseri haberinde...

İşte Kayserispor'un Fenerbahçe Planı

Kayserispor, Süper Lig'in lideri Fenerbahçe’yi mağlup etmek için pusuya yattı.

Evinde oynayacağı kritik maçın hazırlıklarını tamamlayan Sarı-Kırmızılı ekip, bu sezon oynadığı 7 maçta 5'inde galip gelirken, 2'sinde berabere kaldı ve hiç mağlubiyet yüzü görmedi. Recep Uçar yönetiminde son 7 maçın 6’sında galip gelme başarısı gösteren Kayserispor’da Lionel Carole'ın sakatlığı devam ediyor. Ferensız sol bek Fenerbahçe'ye karşı forma giyemeyecek. Carole’nın yerine Hasan Ali Kaldırım forma giyecek.
Kayserispor'un bu maçta en büyük kozu bu sezon 10 golle takımına büyük katkı sağlayan Senegalli forvet Mame Thiam olacak. F.Bahçe'nin eski futbolcusu olan Thiam, maç öncesinde yaptığı açıklamada, ‘Çok zor bir maç bizi bekliyor. Lider Fenerbahçe’ye deplasmanda ilk yenilgiyi tattıracağız. Moral ve motivasyonumuz üst düzeyde. Taraftarımız bizi desteklesin, biz sahada 3 puan için var gücümüzle mücadele edeceğiz" ifadelerini kullandı. 

İşte Kayserispor'un Fenerbahçe Planı

20 Aralık Çarşamba günü RHG Enerji Enertürk Stadyumu'nda saat 17:00'de başlayacak bu zorlu doksan dakikanın hakemi Zorbay Küçük olacak. İki takım arasında, Kayserispor'un Süper Lig maçında oynadığı 5 maçta galibiyeti bulunmuyor.