İşte Kayserili ünlü sanatçının cinayete kurban giden kuzeni

PowerTürk ödül gecesinde yaptığı konuşma ile Türkiye'nin gündemine oturan Kayserili ünlü sanatçı Melek Mosso, tepkiler üzerine söz konusu konuşmayı katledilen kuzeni için yaptığını vurgulamıştı. Bu açıklamanın ardından Kayserili sanatçının kadın cinayetine kurban giden kuzeninin kim olduğu merak konusu oldu. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi Haber Merkezi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

İşte Kayserili ünlü sanatçının cinayete kurban giden kuzeni
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

PowerTürk ödül gecesinde yaptığı konuşma ile Türkiye’nin gündemine oturan Kayserili ünlü sanatçı Melek Mosso, tepkiler üzerine söz konusu konuşmayı katledilen kuzeni için yaptığını vurgulamıştı. 

Power Türk tarafından düzenlenen ödül töreninde 'En Güçlü Cover Şarkı' ödülünü alan Kayserili ünlü sanatçı Melek Mosso, törende yaptığı, “Ben bu ödülü yüzyıllardır bu toplumda, dünyada ötekileştirilen kıyafetleri ile, kahkahasıyla kadın olmanın gerektirdiği her şeyle yargılanan, ittirilen, katledilen bütün kadınların ruhlarına armağan olarak alıyorum. Sesimiz hiç bir zaman kısılamayacak. Ben kadın şarkıcıların, kadın sanatçıların, bu toplumda kadınlığıyla her zaman gurur duyan bir kadınım. Her zaman onların arkasında olacağım. Kimse beni susturamayacak. Konuşmaya, üretmeye ve şarkı söylemeye devam.” Şeklindeki konuşma bir anda Türkiye’nin en önemli gündem maddelerinden biri oldu. Tepkiler üzerine sosyal medyadan açıklama yaparak 2011 yılında katledilen halasının kızı Hülya, nedeniyle böyle bir konuşma yaptığını ifade etmişti. Kayserili ünlü sanatçının bu açıklamasının ardından Melek Mosso’nun katledilen kuzenin kim olduğu merak konusu oldu. 

İşte Korkunç Cinayet!

Ünlü sanatçının kuzeni H.K. 28 Mayıs 2011 tarihinde, 6 yıl önce kaçarak evlendiği eşi H.K. tarafından hunharca katledilmişti. Olay o tarihte haberlere şu ifadelerle yansımıştı: Olay, Kocasinan İlçesi Zümrüt Mahallesi Akmescit Caddesi üzerinde bulunan iki katlı müstakil evde sabah saat 05. 00 sıralarında meydana geldi. Pazarlarda meyve ve sebze satan H.K., iddiaya göre, 6 yıl önce kaçırarak evlendiği 2 kız çocuk annesi H.K.'ın kendisini aldattığından şüphelendi. Sabaha karşı evine alkollü geldiği ileri sürülen H.K., eşiyle tartışmaya başladı. Tartışma sırasında yakınları telefonla arayan H.K., "Eşim beni başka erkeklere satmak istiyor, öldürecek beni kurtarın" diyerek yardım istedi. H.K. de mutfaktan aldığı bıçakla eşini 30 yerinden bıçakladı. H.K. olay yerinde hayatını kaybetti. Tutuklanan H.K.’nin 50 promil alkollü olduğu belirtildi.