İşte Kayseri'nin yeni Emniyet Müdürü

Kayseri Emniyet Müdürü Kamil Karabörk'ün başka bir ile atanmasının ardından Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile son dakika Kayseri Emniyet Müdürü olarak atanan Atanur Aydın kimdir ? Ayrıntılar Kayseri Olay haber bülteninde…

İşte Kayseri'nin yeni Emniyet Müdürü
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'nin yeni Emniyet Müdürü Atanur Aydın kimdir ?

Mersin Emniyet Müdürü Mehmet Aslan'ın Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile görevden alınması, Kayseri İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk'ün de Mersin Emniyet Müdürlüğü görevine atanmasının ardından Kayseri Emniyet Müdürlüğü görevine de Van İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın atandı.

İşte Kayseri'nin yeni Emniyet Müdürü

Peki Atanur Aydın kimdir ?

1973 yılında Kars ilinde dünyaya gelen Atanur AYDIN, 1994 yılında Polis Akademisi’nden mezun oldu ve Komiser Yardımcısı rütbesiyle ilk görevine başladı.

Ankara İl Emniyet Müdürlüğü, Artvin İl Emniyet Müdürlüğü, Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü, İzmir İl Emniyet Müdürlüğü, Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü, Terörle Mücadele Daire Başkanlığı ve Teftiş Kurulu Başkanlığında değişik birimlerde ve çeşitli rütbelerde görev yapan Atanur Aydın, sırasıyla Hakkari İl Emniyet Müdürü ardından da Van Emniyet Müdürü olarak görev yaptı.
2 Mart 2024 tarihli Resmi Gazete'de yayınlanan Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Aydın, evli ve iki çocuk babası.