İşte Kayseri'nin 5 günlük hava tahmin raporu

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü Kayseri'nin 5 günlük hava tahmin raporunu yayımladı. Peki hafta içerisinde Kayserilileri nasıl bir hava bekliyor? Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

İşte Kayseri'nin 5 günlük hava tahmin raporu
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Bahar mevsiminin ikinci ayı olan nisan ile birlikte Kayseri’ye tam bir bahar geldi. Mart ayındaki yağışlar yerini güneşe bıraktı. Kalın kalın montlar kaldırıldı yerine trençkotlar, ince ceketler hatta tişörtler koyuldu. Kayseri’de gün içinde yaz mevsimi yaşanırken sabah ve akşam saatlerinde serin bir hava etkisini gösteriyor. Her yer cıvıl cıvıl olmuşken güneşli hava etkisini sürdürecek mi yoksa yeniden yağışlar mı etkili olacak merakla bekleniyor. 

Vatandaşların merakını ise Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü giderdi. Müdürlük Kayseri’nin 5 günlük hava tahmin raporunu yayımladı. Buna göre, Kayseri’ye yağışlar yeniden dönüyor. Pazartesi gününden perşembe gününe kadar parçalı ve çok bulutlu geçmesi bekleniyor. Bu 5 günlük süreçte ise rüzgar hafif ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor. En düşük sıcaklık 7 en yüksek sıcaklığın ise 32 derece olması bekleniyor.

İşte Kayseri'nin 5 günlük hava tahmin raporu