İşte Kayseri'nin 5 günlük hava tahmin raporu

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü Kayseri'nin 5 günlük hava tahmin raporunu yayımladı. Peki hafta içerisinde Kayserilileri nasıl bir hava bekliyor? Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

İşte Kayseri'nin 5 günlük hava tahmin raporu
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Bahar mevsiminin ikinci ayı olan nisan ile birlikte Kayseri’ye tam bir bahar geldi.  Kalın kalın montlar kaldırıldı yerine trençkotlar, ince ceketler hatta tişörtler koyuldu. Kayseri’de bayramda parçalı bulutlu ve sağanak yağışlı hava etkisini gösterdi. Peki  yağışlı hava etkisini sürdürecek mi yoksa yeniden güneşli bir hava etkili olacak mı merakla bekleniyor. 

Vatandaşların merakını ise Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü giderdi. Müdürlük Kayseri’nin 5 günlük hava tahmin raporunu yayımladı. Buna göre, Kayseri’de yağış gözükmüyor. Pazar günü parçalı bulutlu, pazartesi, salı ve çarşamba günleri az bulutlu ve açık bir hava hakim olacak. Perşembe günü hava parçalı bulutlu olması bekleniyor. 

5 günlük tahmin edilen hava durumunda en yüksek sıcaklık 27 derece en düşük sıcaklığın ise 1 derece olması bekleniyor. Rüzgar ise kuzeyli yönlerden orta kuvvette, zaman zaman fırtına şeklinde (50-70 Km/Sa) esecek. Hava sıcaklıklarının ise mevsim normallerinde seyredeceği öngörülüyor. 

İşte Kayseri'nin 5 günlük hava tahmin raporu