İşte Kayseri Milletvekillerinin ilk gün mesajları!

Kayseri Milletvekilleri Meclis'te görücüye çıktı. İşte yapılan seçimlerin ardından 28'inci dönemde Kayseri'yi temsil edecek vekillerin Meclis'ten yansıyan ilk fotoğrafları...

İşte Kayseri Milletvekillerinin ilk gün mesajları!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) Milletvekilleri yemin töreni için toplandı.  Kürsüye çıkan vekiller tek tek yemin ederken, Kayseri Milletvekilleri de yemin törenine dair Meclis salonundan ilk fotoğrafları  paylaşmaya başladı.
İşte Kayseri Milletvekillerinin ilk gün mesajları! GENÇ’TEN  MECLİS’TE İLK FOTOĞRAF
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, Meclis salonundan yaptığı paylaşımda  “Genel Başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun başkanlığında sabah grup genel kurulumuzu gerçekleştirdik. Şimdi de yemin törenimiz için Meclis Genel Kurulundayız” paylaşımı yaptı.

İşte Kayseri Milletvekillerinin ilk gün mesajları!
İşte Kayseri Milletvekillerinin ilk gün mesajları!
ERSOY’DAN NAZAR BONCUKLU PAYLAŞIM
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy ise meclis sıralarındaki çiçeği ve yemin töreni için özel hazırlanan yaka kokartını paylaşarak, “Yüce Allahım mahçup etmesin” dedi. Ersoy, paylaşımına nazar boncuğu da eklemeyi ihmal etmedi. 

İşte Kayseri Milletvekillerinin ilk gün mesajları!
'AYNI EKİPLE DEVAM DİYORUZ'
Diğer yandan Ersoy, danışmalarıyla birlikte odasında da paylaşım yaparak, “Gazi Meclisimiz’in 28. Dönemine aynı ekibimizle, büyük bir aile olarak Bismillah diyoruz. Yeni dönem, ülkemize, milletimize ve şehrimize hayırlı ve uğurlu olsun” dedi. 
İşte Kayseri Milletvekillerinin ilk gün mesajları!

ÖZÇEKİMLİ MESAJ
Ak Parti Milletvekilleri Bayar Özsoy ve Murat Cahit Cıngı da yeni döneme dair birlikte özçekim yaptılar. Özsoy, bu paylaşımına yönelik olarak,  “Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında 1. Birleşim 1. Oturum ile 28. yasama dönemine Bismillah diyerek Başladık. Rabb’im, şehrimize, ülkemize ve milletimize hayırlı işler yapmayı bizlere nasip eylesin” dedi.
İşte Kayseri Milletvekillerinin ilk gün mesajları!EN FAZLA FOTOĞRAF PAYLAŞAN İSİM BELLİ OLDU
Meclis’te yeni döneme yönelik en fazla fotoğraf paylaşan isim AK Parti Milletvekili Şaban Çopuroğlu, özçekim yapan, meclis sıralarından verilen pozu paylaşan Çopuroğlu aynı zamanda Meclis hatırası dedirten pozlarıyla da yeni dönemin ilk buluşmasında dikkat çekti. 
İşte Kayseri Milletvekillerinin ilk gün mesajları!İşte Kayseri Milletvekillerinin ilk gün mesajları!İşte Kayseri Milletvekillerinin ilk gün mesajları!İşte Kayseri Milletvekillerinin ilk gün mesajları!