İşte Kayseri'de meydana gelen ve tepki toplayan o olayın görüntüleri
Kayseri'de okulda tepki toplayan olay. Korku dolu anlar kameraya yansıdı. Ülke gündemine de yansıyan olayın görüntüleri ve detayları Kayseri Olay Haber bülteninde.
Kayseri'de tepki toplayan olay. AK Parti Develi İlçe yönetim kurulu üyesi ve aynı zamanda Develi Belediyesi eski meclis üyesi olduğu ifade edilen Avukat İsmet Medeni, okul basıp, oğlu ile tartışan 8'inci sınıf öğrencisini darp etti.
Okulda korku dolu anlar
Kayseri'de Develi ilçesinde bulunan Pembe Cesarettin Kocatürk Ortaokulu'nda meydana gelen olay, büyük tepki topladı. AK Parti ilçe yönetim kurulu Üyesi Avukat İsmet Medeni'nin, oğlu ile tartıştığı belirtilen 8'inci sınıf öğrencisini darp ettiği anlar, okuldaki güvenlik kamerasına yansıdı.
Öğretmenler müdahale etti
Olay anında okulun temizlik görevlisi korkup kaçarken, okul yöneticileri ve öğretmenlerinin olaya müdahale ettikleri görüldü.
Medeni'nin bir süre öğrenciyi darp etmesi kameralara yansıdı. Okulda yaşanan ve tepki toplayan olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
AK Parti'den açıklama
AK Parti'den yapılan açıklamada ise İl Yönetim kurulu üyesi olduğu ifade edilen söz konusu kişi hakkında disiplin sürecinin başlattıldığı belirtildi.