İşte Kayseri'de esrarengiz uçak bulutu dedikoduları

Uçakların arkasında bıraktığı izler (uçak bulutu) ile ilgili Kayseri'de iddia ve dedikoduların ardı arkası kesilmiyor. Kayseri Olay Gazetesi olarak bu iddiaları ve dedikoduları sizler için araştırdık. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

İşte Kayseri'de esrarengiz uçak bulutu dedikoduları
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Uçakların ardından gökyüzünde süzülen izlerle ilgili iddia ve dedikoduların ardı arkası kesilmiyor. Kimi solan güllerin, kimi büyümeyen domateslerin sorumlusunun söz konusu bulutlar olduğunu iddia ederken; başını pandemi dönemimde aşı karşıtlığı ile dikkat çeken gruplar bir yandan iklim değişikliğinin bir aldatmaca olduğunu savunurken diğer yandan da uçakların arkasında bıraktığı izlerle ilgili korkunç teoriler üretiyorlar.

Dünya Ahlak ve Maneviyat Derneği Genel Başkanı Kemal Güçlü de sosyal medyadan bir paylaşım yaparak, ürküten teorisini takipçileriyle paylaştı. Güçlü paylaşımında; “Göz göre göre tüm dünyayı zehirliyorlar. Bu gördüklerimiz baryum ve alüminyum partikülleridir. Halsizlik sonulun yolu hastalıkları vb. yapar” ifadeleri kullandı. Güçlü iddiasını bir adım daha öteye taşıyarak son yıllarda artış gösteren bir çok hastalığın kaynağının bu izler olduğunu belirterek, “Halsizlik, yorgunluk, solunum yolu enfeksiyonu, akciğer kanseri, otizm, kısırlık ve daha pek çok hastalıkların artmasının sebeplerinden biri budur” dedi. 
Farklı yönlerde hareket eden uçakların kesişen izleriyle ortaya çıkan görüntüler de bu teorilerin ve farklı dedikoduların taraftar bulmasını sağlıyor. 
Güllerin solmasından, domateslerin büyümemesine; akciğer kanserinden otizme birçok sorunun kaynağı olduğu iddia edilen uçak izleriyle ilgili uzmanların açıklamalarını sizlerle paylaşmıştık.

Uzmanların açıklamalarının da yer aldığı 'Kayseri semalarındaki gizemli bulutların sırrı ne?' başlıklı haberimizi okumak için TIKLAYINIZ! 


Bu gönderiyi Instagram'da gör Kemal Güçlü (@_kemalguclu)'in paylaştığı bir gönderi