İşte eski vekilin yeni işi!

CHP'de 14 Mayıs 2023 seçimlerinde yeniden aday gösterilmeyen Kayseri eski Milletvekili Çetin Arık, mesleğine geri döndü. İşte Arık'ın yeni işi. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

İşte eski vekilin yeni işi!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) 14 Mayıs seçimlerinde yeniden aday gösterilmeyen Kayseri eski Milletvekili Çetin Arık, doktorluk mesleğine geri döndü.Seçim öncesi Kayseri Cumhuriyet Meydanı'nda CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun, iktidara gelmeleri halinde Bakan Yardımcılığı sözü verdiği Arık'ın, Millet İttifakının seçimi kaybetmesi ile birlikte bu yönde verilen söz de gerçekleşmeyince ne yapacağı merak konusuydu. Yaşanan bu yöndeki gelişmenin ardından Haziran ayı itibariyle Milletvekilliği sona eren Çetin Arık, Ankara'da doktorluk mesleğine geri döndü ve doktorluk önlüğünü yeniden giydi. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı olan Dr Çetin Arık, bu yöndeki paylaşımı ile de dikkat çekti. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Doktor Arık, yeni görevini duyurdu.  Arık, "Bundan sonra ki süreçte Liv Hospital Ankara'da, siz değerli hastalarıma hizmet veriyor olacağım. Sağlıklı günlerde görüşmek dileğiyle" mesajı paylaştı.
Arık, CHP'de 25,26,27'nci dönem Kayseri Milletvekilliği yaptı. 
İşte eski vekilin yeni işi!1971 Kayseri, Sarız doğumlu olan Çetin Arık, 1996 yılında Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesini bitirdi. Milletvekili seçilmeden önde Erciyes Kartal Hastanesi'nde de görev yapmıştı. Arık, ilk önce 2011 genel seçimlerinde CHP'den Kayseri ikinci sıra milletvekili adayı oldu, ancak seçilemedi. Daha sonra Haziran 2015 seçimlerinde CHP Kayseri miletvekili seçildi. 2023 yılı Haziran ayı itibariyle vekilliği sona eren ve Doktorluk mesleğine geri dönen Çetin Arık, evli 3 çocuk babası.
İşte eski vekilin yeni işi!