İşte Erciyes AŞ'nin yeni başkanı

AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı'nın Erciyes A.Ş yönetim kurulu başkanlığından ayrılmasının ardından boş kalan koltuğa gelen isim belli oldu. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz haber bülteninde.

İşte Erciyes AŞ'nin yeni başkanı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Erciyes A.Ş kış sporları ve kış turizmini, Kayseri’nin önemli bir parçası haline getirerek ulusal ve uluslararası spor olaylarına ve uzun vade de Dünya Şampiyonası ve hatta Olimpiyat Oyunlarına ev sahipliği yaparak Kayseri’yi, Dünya çapında bir kış sporları merkezi haline getirmek için çalışmalarını sürdürüyor. 

Erciyes A.Ş’nin vizyon olarak belirlediği ilkeleri ise şöyle sıralamak mümkün:  
Kış sporları ve kış turizmi, Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin kimliğinin önemli bir parçası haline getirmek,
Kış sporlarını, yerel nüfus ve yerel ekonomi için güçlü bir gelir kaynağı haline getirmek,
Türkiye’den ve yurtdışından gelecek ziyaretçiler için de cazip, yaratıcı, sosyal ve boş zamanlarını değerlendirebilecekleri bir alan oluşturmak,
Türkiye’nin kış turizmi ve kış sporları merkezi haline gelmek ve ayrıca ulusal ve uluslararası Dünya Şampiyonası ve Olimpiyat Oyunları gibi pek çok spor olayına ev sahipliği yapmak
Alanında uzman yeter sayıda çalışanıyla, kalitesi yüksek ve sürdürülebilir bir hizmet anlayışıyla dünya çapında bir kış turizm merkezi olmaktır.

İşte Erciyes AŞ'nin yeni başkanıBu kapsamda uzun süredir Erciyes A.Ş Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüten Murat Cahid Cıngı, Kayseri turizmine önemli katkılar sunmuştu. Cıngı, AK Parti Kayseri Milletvekili adayı olmak için görevinden ayrılmıştı. Cıngı’nın vekil seçilmesinin ardından Erciyes A.Ş yönetim kurulu başkanının kim olacağı sorusu da merak ediliyordu. O soru yanıtını buldu. Erciyes A.Ş yeni Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Elcüman oldu. Elcüman, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcılığı görevini yürütüyordu. 

İşte Erciyes AŞ'nin yeni başkanı