İşte Cumhurbaşkanı'nın açtığı AVM'nin yatırım değeri…

Erciyes Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Ercan Sarıkaya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından resmî açılışı gerçekleştirilen kooperatif yatırımlarının değerini açıkladı.

İşte Cumhurbaşkanı'nın açtığı AVM'nin yatırım değeri…
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından resmî açılışı gerçekleştirilen Erciyes Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi’ne ait projelerin ve Avrupa’nın en büyük karma AVM’si Kumsmall AVM’nin yapılmasında büyük emeği bulunan Kooperatif Başkanı, Kayseri Mobilyacılar Odası Başkanı Ercan Sarıkaya, “gururluyuz” dedi.

Erciyes Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi ve Mobilyacılar Odası Başkanı Sarıkaya, kooperatif öncülüğünde TOKi marifetiyle yapılan yatırımların ve Kumsmall AVM’nin bugünkü yatırım değerinin 6 milyar 350 milyon TL olarak tespit edildiğini belirtti.

Erciyes KSS Kooperatifi Başkanı Ercan Sarıkaya, “12 yıllık emeğimizin ürünü olan yatırım değeri 6 milyar 350 milyon liralık projelerimizin ve Avrupa’nın en büyük AVM’si Kumsmall Alışveriş Merkezimizin resmî açılışına Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve değerli bakanlarımızın teşriflerinden büyük gurur duyduk.” ifadelerini kullandı.

Başkan Sarıkaya, içerisinde mobilya başta olmak üzere çok sayıda mağazanın yanısıra çocuklar için eğlence merkezi de bulunan Kumsmall’ın Kayseri mobilyası için 365 gün açık bir fuar niteliğinde olduğunu belirterek, “Özellikle mobilya almak isteyen herkesi Kumsmall AVM’ye bekliyoruz.” dedi.