İşte Büyükkılıç'ın yeni dönem vaatleri

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç yeni döneme yönelik projelerini açıkladı. İşte Büyükkılıç'ın yeniden seçilmesi halinde proje toplantısında duyurduğu ve yapmayı vaat ettiği projeler...Detaylar Kayseri haber bülteninde.

İşte Büyükkılıç'ın yeni dönem vaatleri
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı ve aynı zamanda Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan adayı Memduh Büyükkılıç, 'Yeni 5 yıl projeler sunumu'  başlığıyla yaptıklarını ve yapacaklarını anlattı. 
Kentte bir otelde gerçekleştirilen proje tanıtım toplantısında Büyükkılıç'ın açıkladığı projelerin bazıları şu şekilde:
Yeni dönemde okullarda çocuklara meyve suyu, süt desteği verilecek. Gece 12'den sonra da kesintisiz ulaşım projesinin hayata geçirileceğini söyledi. 23 Nisan'da Çocuk Kitapları Fuarı da gerçekleştirilecek. İlçeleri birlikte hiçbir yavrularımız aç kalmayacak sosyal yarıdmlaırmız, projelerimiz olacak. İnsanlara sahip çıkacağız. 

İşte Büyükkılıç'ın yeni dönem vaatleri

Emekli kafelerinin sayısını arttıracağız. Gezici bilim merkezi hayata geçireceğiz. Kültepe tablet müzesini hayata geçireceğiz. Fosil Müzesi yine önemli. Kızılırmak kenarından çıkıyor, gelen giden hayran kalıyor. Koramaz Vadisinde bir müze hayata geçiyor. 
Çocuk kreşleri yapacağız. Şehir Hastanesi ve Beyazşehirde hayata geçirilecek, ilk etapta. İnanç turizmi ile ilgili Aziz George Kilisesi restorasyonu yapacağız. Karavan turizmini Erciyes ve Sarımsaklı da böyle bir projemiz var. Sağlık turizmi ile ilgili çalışmalar yaptık, sağlık kongresi boyutuna da taşıyacağız. Aynı zamanda sağlıkla ilgili OSB çalışmamız var. Felaket kurtarma merkezini olası afetlerde hizmetin aksamamadı için hayata geçireceğiz. 

İşte Büyükkılıç'ın yeni dönem vaatleri

Alzheimer konusunda akıllı saati ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza vereceğiz. Muhtar ve mesire alanı bilgi sistemini de akıllı şehir projeleri çerçevesinde hayata geçireceğiz.  Teknofest Kayseri'yi 2026'da hayata geçireceğiz. Büyük bilim şenlikleri yapacağız. Bilişim akedemisi iki yıl süreyle çocukları burada eğitim verecek. 9. ve 10'uncu sınıf öğrencilerine yönelik olacak. Lojistik Merkezi yapacağız. Lojistik hizmetleri planlı şekilde yapılacak. Lojistikte 4.0 geçeceğiz. Millet Bahçesine modern nikah salonu yapacağız.  Yeni Otogar konusu, Kumsmall AVM Mobilyacılar sitesi bölgesinde hayata geçireceğiz. Cebimizden bir kuruş çıkmayacak, yap işlet devretle hayata geçireceğiz.  Seracılık mükkemmileyet merkezi yapacağız. Gömeç bölgesinde bu yönde çalışma devam ediyor. Deprem bilgi sistemini hayata geçiriyoruz. Mikro bölgelere 200 milyon metrekarelik alanda gerekli taramayı yapacağız. İhalesi yapıldı. Jeoloji bilgi sistemini hayata geçiriyoruz. Bölge faylarının tektonizmasının incelemesini yapacağız. Sarımsaklı mesire alanı, Şahruh Köprüsü rekreasyon alanı, Belsin Yılanlı Dağı mesire alanı, Erkilet Mesire alanı yapılacak.