İstanbulspor - Kayserispor maçı saat kaçta – Hangi kanalda?

Süper Lig'de ikinci hafta heyecanı bugün İstanbulspor - Kayserispor maçı ile devam ediyor. Sezona evinde Galatasaray ile 0-0 berabere kalarak 1 puanla başlayan Sarı-Kırmızılı takım, 3 puana odaklandı. İstanbulspor Kayserispor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Ayrıntılar Kayseri Olay'ın Kayseri Haberinde…

İstanbulspor - Kayserispor maçı saat kaçta – Hangi kanalda?

Tredyol Süper Lig'in ikinci hafta maçlarıyla heyecanı devam ederken; Kayserispor, bugün İstanbulspor’un konuğu olacak. İstanbulspor - Kayserispor arasında oynanacak olan zorlu doksan dakika saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? Taraftar, heyecanla bu karşılaşmaya kilitlendi. İki takımın da puan arayışında olduğu için sahada kıyasıya bir mücadele bekleniyor. Kayserispor ile İstanbulspor ilk haftayı beraberlik ile tamamlamıştı. 
Zorlu doksan dakika bugün saat 21:00'de İstanbul Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadyumu'nda oynanacak. Nefeslerin tutulduğu maç canlı olarak beIN Sports 2 kanalından yayınlanacak.
Futbolseverleri ekran başına kilitleyecek olan mücadele Kayserispor’da Majid Hosseini sakatlığından ötürü forma giyemeyecek. Galatasaray maçında sakatlanarak oyuna devam edemeyen Ali Karimi ve Arif Kocaman ise, iyileşti. İkili şans verilmesi durumunda görev alabilecek. Sezona 0-0 Galatasaray beraberliğiyle başlayan Kayserispor, ev sahibi İstanbulspor engelini 3 puanla aşarak, sezonun ilk galibiyetini almayı amaçlıyor. 
Hakem Sarper Barış Saka, bu maçta düdük çalacak.