Islak imzaları gösteren Arık: AKP ve küçük ortağı telaş içinde! Muhtarımızı o duruma düşürenler utansın

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri Milletvekili Çetin Arık, 'Muhtarların telefonlarına çıkmayan, muhtarlara randevu vermeyen başkanlar muhtarları aramaya başladı' dedi.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Islak imzaları gösteren Arık: AKP ve küçük ortağı telaş içinde! Muhtarımızı o duruma düşürenler utansın
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, Bünyan Yavuz Selim Mahallesi muhtarıyla ilgili rozet tartışmalarını değerlendirdi. Parti binasında basın toplantısı düzenleyen Arık, 57 muhtarın hür iradeleri ile partilerine katıldığını belirterek, ıslak imzalı üye formlarını gösterdi. Arık, AK Parti ve MHP cephesinden paylaşılan muhtar videosuyla ilgili de dikkat çeken açıklamalar yaptı. Arık, “Kardeşi Bünyan Belediyesi’nde çalışan kadın muhtarımıza, kardeşine baskı kurarak, ayağına çağırıp kurmaca bir video çekiyorlar. Baskıyla, korkuyla, zulümle muhtarlarımızı yıldıramayacaklar ve sonuna kadar biz muhtarlarımızın yanındayız” diye konuştu.
"CUMHUR İTTİFAKI TELAŞ İÇİNDE! AKP'DE, MHP'DE BÜYÜK AYRILIŞLAR VAR"
Cumhur İttifakının panik içerisinde olduğunu ifade eden CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, “Dağılıyorlar. Türkiye ekonomiden sağlığa, sağlıktan eğitime, eğitimden dış politikaya, adalette baktığınız zaman küme düşmüş durumda. Türkiye uçurumun eşiğinde. Büyük bir kopuş var. AKP ve MHP’de büyük bir ayrılış var. Artık vatandaşlarımız gerçeği çok net görüyorlar. Artık kaleleri olarak gördükleri kaleleri yıktık ve bunu gören AKP de onun küçük ortağı olan MHP'de büyük telaş başladı” dedi.
“MUHTARLARIN TELEFONLARINA ÇIKMAYAN, MUHTARLARA RANDEVU VERMEYEN BAŞKANLAR MUHTARLARI ARAMAYA BAŞLADI”
CHP’ye 57 muhtarın üye olması sonrasında AK Parti İl Başkanının kendisini aradığını ifade eden Arık, “AKP’nin İl Başkanı sabahın köründe beni arıyor. ‘Ya sayın milletvekili 57 muhtarınız üye olmuş patinize. Bunların 14'ü de bizden istifa etmiş. Evet 14’ü de AKP’den istifa etti. Bir tanesinde MHP’den istifa etti. Siz bu 57 muhtarı nasıl üye yaptınız? Tek tek fotoğraf karesinden bu muhtarların kimler olduğunu bulmaya çalışıyorlar. Muhtarların telefonlarına çıkmayan, muhtarlara randevu vermeyen Büyükşehir, İlçe Belediye Başkanları  muhtarları aramaya başladı. Arkadaş demokrasiyi hazmedeceksiniz. Demokrasinin güzelliğidir bu. Biz AKP’ye üye olmuş muhtarlara 'niçin üye oldunuz?'diye soruyor muyuz, sormayız da. Onların hür iradesidir.” diye konuştu.
Islak imzaları gösteren Arık: AKP ve küçük ortağı telaş içinde! Muhtarımızı o duruma düşürenler utansın
ARIK, MUHTARLARIN ISLAK İMZALARINI GÖSTERDİ! 
CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, basın toplantısında CHP’ye üye olan muhtarların hür iradeleri ile parti rozetini taktıklarını ifade ederek, şunları söyledi: “57 muhtarımız üye oldu ve ıslak imzaları da burada. Eğer bu baskı olmasa, bu zulüm olmasa iktidarın zorbalığı olmasa 57 değil, 570 muhtarımız üye olacak. Kayseri’de bunların kimyasını bozduk, bozmaya da devam edeceğiz. Şimdi çok üzüldüm. MHP’nin küçük ortağı milletvekili, bir kadın muhtarımıza ve Bünyan belediyesinde çalışan muhtarımızın kardeşine baskı kurarak ‘al ablanı getir’ diye ayağına çağırıyorlar. Orada kurmaca bir video çekiliyor ve partimizin üyesi olmadığı söyleniyor. Ben muhtarımızı anlıyorum, saygı duymaya çalışıyorum ve muhtarımız utanmasın. Muhtarımızı o duruma düşürenler utansın. Biz AKP değiliz. Bakın, onlar kişisel verilerini eline geçirdikleri herkesi üye yaptılar. Bizim İl Disiplin Kurulu üyemizi de, partilerinin üyesi olarak gösterdiler. Bize herkes hür iradesiyle gelir kendi üyeliklerini yaptırırlar. Biz MHP’de değiliz. Böyle baskıyla ya da insanları ayağımıza çağırarak, onların imzalarını inkar etme noktasına gelmeyiz. Biz Cumhuriyet Halk Partisiyiz. Partimize üye olsun olmasın, bütün muhtarlarımızın başımızın üzerinde yeri var ve her muhtarlarımızın sorunlarıyla birebir ilgilenmeye devam edeceğiz. İlk seçimde de bu korku dyvarlarını yıkacağız” diye konuştu.