Işık Meydanı'nda kaçak sondaj iddiası

Kayseri'de kapatılan İl Özel İdaresinin eski Genel Sekreteri ve aynı zamanda Vali Yardımcılığı görevlerinde de bulunan Mustafa Atsız, şok eden bir iddia ortaya attı. Atsız, Kayseri'de kaçak sondaj iddialarında bulunurken, belediyelerin de üç maymunu oynadığını söyledi. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Işık Meydanı'nda kaçak sondaj iddiası
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de kapatılan İl Özel İdaresi’nin eski Genel Sekreteri ve aynı zamanda Vali Yardımcılığı görevlerinde de bulunan Mustafa Atsız, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir iddiada bulundu. 

Kayseri’de kural ve hukuk tanımamazlık olduğunu söyleyen Atsız, yine Kayseri’de kaçak sondaj çalışması yapıldığı iddia etti. 

Belediyelerin ve mülki amirlerin üç maymunu oynadığını söyleyen Atsız, “Malum koltuk sıcak” dedi.
Atsız paylaşımında şu ifadelere yer verdi, “Sahipsiz Kayserimde kural tanımamazlık, hukuk tanımamazlık ve nemelazımcılık son sürat devam ederken, mülki amirler ve belediyeler üç maymunları oynuyor! Malum koltuk sıcak!

Şu an itibariyle Işık Meydanı ve bağları sulama birliği adı altında illegal içme suyu satan birliğin illegal sondaj kuyusunun yan tarafına yeni bir illegal sondaj çalışması yapılıyor!

Niçin mi illegal?
KASKİ’yi defalarca aradım, ‘bizim hattımızdan su çalmıyorlar bizi ilgilendirmez DSİ’nin işi’ dedi!
DSİ’yi defalarca aradım, ‘Biz izin vermedik gidemeyiz polis ilgilensin’ dedi!

112’yi yani polisi aradım çok iyi niyetli olan ve saygılı polis memurumuz (teşekkürler her kimse ) ‘bu konu pek bizimle alakalı değil ama ekip yönlendireyim tutanak tutsun’ dedi!

SONUÇ:
Sahipsiz Kayserimde Eğer zengin semtinde oturuyorsanız su çalma, çaldığınız suyu satma, şebeke kurma, illegal aidat toplama köşeyi dönme hakkınız var!   

Eğer fakirseniz, köylüyseniz, tarımda sulama suyu kullandıysanız suyunuzu keserler, icraya verirler, traktörünüzü sattırırlar!”
Işık Meydanı'nda kaçak sondaj iddiası