İşçilere kadro çağrısı...

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri Milletvekili Çetin Arık, 'Önce taşeron olarak yıllarca her türlü şartlarda çalışan işçilerimize kadroları verilsin, mağduriyetleri giderilsin' dedi.

İşçilere kadro çağrısı...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Karayolları Genel Müdürlüğü’nün işçi alımı yapacağını belirten Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri Milletvekili Çetin Arık, “Önce taşeron olarak yıllarca her türlü şartlarda çalışan işçilerimize kadroları verilsin, mağduriyetleri giderilsin. Kışın kar, tipi demeden karla mücadele eden, yazın yol bakım onarımı yaparak hayatlarını ortaya koyan işçilerimizin haklarını teslim edin” diye konuştu. 
CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, emekçilerin taleplerini TBMM’de gündeme taşımaya devam ediyor. Arık bu kez de karayolları bünyesinde çalışan taşeron işçilerin sorunlarına dikkat çekerek, “Adıyaman ve Şanlıurfa’da meydana gelen sel felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Karayolları Genel Müdürlüğü, taşra teşkilatına 3 bin işçi alınacağını duyurdu, hayırlı uğurlu olsun ama önce taşeron olarak yıllarca her türlü şartlarda çalışan işçilerimize kadroları verilsin, mağduriyetleri giderilsin. Kışın kar, tipi demeden karla mücadele eden, yazın yol bakım onarımı yaparak hayatlarını ortaya koyan işçilerimizin haklarını teslim edin. Sevgili kardeşlerim, umutsuzluğa da kapılmayın, az kaldı, geliyor gelmekte olan” diye konuştu.