İş kazasında hayatını kaybeden işçinin arkadaşlarından anlamlı hareket

Kayseri'de hayatını kaybeden Büyükşehir Belediyesi işçisinin arkadaşlarından anlamlı hareket. Genç yaşta hayata veda eden işçi için bakın ne yapıldı?

Kayseri’de Mayıs ayı başında acı bir olay yaşanmış, Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı bünyesinde görev yapan 25 yaşındaki Ramazan Sağdıç, iş yerinde geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybetmişti.

İş kazasında hayatını kaybeden işçinin arkadaşlarından anlamlı hareket

Hayatını kaybeden işçi sevenlerini yasa boğdu

Belediye çalışanı Sağdıç’ın kamyon kasasının arka kapağı arasında sıkışarak can verdiği öğrenilmişti. Yaşanan bu acı olayın ardından Sağdıç, gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlanmıştı.

İş kazasında hayatını kaybeden işçinin arkadaşlarından anlamlı hareket

Arkadaşları unutmadı

Hayatını kaybeden Kayserili işçiyi arkadaşları unutmadı. Bayram öncesi dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Sağdıç’ın arkadaşları tarafından Talas ilçesine bağlı Başakpınar Mahallesi Yeni Mezarlığına çeşme yaptırıldı. 

İş kazasında hayatını kaybeden işçinin arkadaşlarından anlamlı hareket

Çeşme kullanıma açıldı

Genç yaşta hayata veda eden Ramazan Sağdıç’ın hayratı için arkadaşları tarafından yaptırılan çeşme bayram öncesi kullanıma açıldı. 
Arkadaşları bu anlamlı hareketle Sağdıç’ı anarken, mahalle sakinleri de ‘Allah, Ramazan Kardeşimize rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Yapan kardeşlerimizden de Allah razı olsun. Hayırlı uğurlu olsun’ temennisinde bulundu.