İş insanından vekil adayına destek

Kayserili iş insanı Bünyamin Payas, Büyük Birlik Partisi Kayseri 1. Sıra Milletvekili Adayı Hakan Satılmış'a destek için 'Yalnız Değilsin' gecesi düzenledi. Şimdi Kayseri Olay Gazetesi haber merkezimiz tarafından derlenen haberi okuyalım.

İş insanından vekil adayına destek
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerine sayılı günler kaldı. Vekil adayları da çalışmalarını hızlandırırken bir yandan da adaylara destek gelmeye devam ediyor. Bunlardan birisi de Büyük Birlik Partisi Milletvekili Adayı Hakan Satılmış oldu. Birçok sivil toplum kuruluşundan seçim çalışmaları kapsamında destek gören Satılmış’a bir destekte Kayserili iş insanı Bünyamin Payas’tan geldi. Payas, bir düğün salonunda BBP Kayseri Milletvekili Adayı Satılmış için ‘Yalnız Değilsin’ gecesi düzenledi. 

Düzenlenen gecede Payas ve tüm destekçilerine teşekkür eden BBP’li Aday Hakan Satılmış: “Böyle güzel düşünce ile bizleri davamızda ve yolumuzda yalnız bırakmayan Sayın Bünyamin Payas ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. 14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala biz de çalışmalarımızı tüm gayretimizle sürdürüyoruz. Kayseri’de vatandaşlarımızın oyuna talibiz ve meclisimize Alperenleri göndersinler istiyoruz. Bir kez daha hatırlatmak istiyorum, Büyük Birlik Partisi’ne Kayseri’de vereceğiniz her oy, fidan olarak Muhsin Yazıcıoğlu Hatıra Ormanı'nda hayat bulacak. Kayseri’ye nefes aldırmak için çalışıyoruz. Bizleri destekleyen kucak açan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.