İş insanı Sedat Kılınç İYİ Parti'ye katıldı!

Ekonomide yaşanan sıkıntıların ardından yaptığı eleştirilerle gündeme gelen İş İnsanı Sedat Kılınç, bir süre önce MHP'den ve daha sonra da Kocasinan Belediye Meclis Üyeliğinden istifa etmişti. Kılınç, İYİ Parti saflarına katıldı.

İş insanı Sedat Kılınç İYİ Parti'ye katıldı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İş İnsanı Sedat Kılınç, İYİ Parti'ye katıldı. Sedat Kılınç'a parti rozetini İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, parti genel merkezinde taktı. Ankara'da yeni partisinin rozetini takan Kılınç'a, İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş ve partinin İl Başkanı Sebati Ataman da eşlik etti. Kılınç, Akşener'e günün anısına kılıç da hediye etti. MHP'den, geçtiğimiz Nisan ayında "Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır" diyerek, istifa eden İş insanı Sedat Kılınç, bir süre önce de Kocasinan Belediyesi Meclis Üyeliği görevinden istifa etmişti. 
“İNANDIĞIM YOLDA, İLKELERİM VE İNANCIM DOĞRULTUSUNDA DOSDOĞRU YÜRÜMEYE DEVAM EDECEĞİM”
Sedat Kılınç, 7 Kasım'da Meclis Üyeliğinden istifasının ardından, şu ifadeleri kullanmıştı: 31 Mart 2019 mahalli idareler seçimlerinde Kocasinan Belediyesi Meclis üyesi olarak seçilmiştim. Meclis üyeliğinden beraber görev aldığım Meclis üyeleri ve Belediye başkanımdan helallik isteyerek istifa ettim. Aldığım bu kararın hayırlar getirmesini Rabbimden temenni ediyorum. Ülkem için vatanım İçin milletim için çalışmaya ve inandığım yolda, ilkelerim ve inancım doğrultusunda dosdoğru yürümeye devam edeceğim. 
ATAMAN: İYİLER AİLEMİZE HOŞ GELDİNİZ
Kılıç'ın partiye katılmasının ardından açıllama yapan İYİ Parti İl Başkanı Sebati Ataman, "Kayseri’nin tanınmış iş adamlarından Sayın Sedat Kılınç İYİ Parti'mize katılmış ve kendisine parti rozetimiz İYİ Parti Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener tarafından takılmıştır. Sayın Sedat Kılınç’a hayırlı olsun dileklerimizi iletiyor, İYİ'ler ailemize hoş geldiniz diyoruz" dedi.
İş insanı Sedat Kılınç İYİ Parti'ye katıldı!