İş insanı Sedat Kılınç dedikodulara yanıt verdi

Dönem dönem işlerinin kötü gittiği yönündeki dedikodularla gündeme gelen İş insanı Sedat Kılınç, konuyla ilgili soruları Olay mikrofonlarına açıkladı. Kente yaşananları, yürüdüğünü gören bir kadının tepkisiyle anlatan Kılınç'ın açıklamalarının detayı Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
İş insanı Sedat Kılınç dedikodulara yanıt verdi
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Merhum Gazeteci Veli Altınkaya’nın ifadesi ile DÜM yani Dedikodu Üretim Merkezi tüm hızıyla çalışıyor. Çağın teknolojisine ayak uydurup akıllı cep telefonları üzerinden cepten cebe aktarılan dedikodulardan biri de kentteki bazı müteahhitlerin çekinin yazıldığı yönünde… Bu dedikoduların hedefindeki isimlerden İş İnsanı Sedat Kılınç, Olay Türk TV ekranlarında, konuk olduğu Yüz Yüze programında Gazeteciler Osman Çiftçi ve Cem Atakan’ın sorularını yanıtladı. 

İş insanı Sedat Kılınç dedikodulara yanıt verdi
Çekinin yazılmasıyla ilgisi iddiaya esprili bir dille, “Bizim muhasebedeki Mesut bir çek yazmıştı, onu diyorlar herhalde” diyerek yanıtlayan Kılınç, açıklamalarını şöyle sürdürdü:  “Ben televizyon programına çıktım, inşaat sektöründe daralma var, dedim. Programdan sonra arıyorlar, ‘Sıkıntıda mısın?’. Ben sektörün durumunu söylüyorum. Beni bu konuda tanırsınız, öngörülerim var. Bugüne kadar frene bastım. Projeleri azalttım. Çünkü daralmayı görüyordum. Hatta seçimden sonra, mevcut iktidar kazanırsa bu daralma kısa zamanda hallolmaz, dedim. Neden? Çünkü bir değişime ihtiyaç var. Bu ülkeye para gelmesi için de değişime ihtiyaç var. Bir yenilenmeye ihtiyaç vardı. Bunu gördüğüm için frene bastım. Allah’a çok şükür, her yerde dairelerimiz var. Satıyoruz. Allah’a çok şükür böyle bir ekonomik sıkıntımız yok. Bizim kaygımız kendimiz için değil, kaygımız vatanla ilgili…”
Taksiye binmesinden ya da yolda yürümesinden anlam çıkaranlar olduğunu ifade eden Kılınç, yaşadığı bir olayı izleyenlerle paylaşarak, “Bir Pazar günü şantiyeleri dolaştım. Şantiyeleri dolaşınca, bizim tozumuz toprağımız eksik olmaz. Arabayı yıkatayım dedim, arabayı yıkamaya bıraktım ve yürümeye başladım. Yıldızevler tarafında bir yıkamaydı, yürürken karşıdan bir hanımefendi, ‘Ooo Sedat Kılınç battın mı?’ dedi. Bağırarak geliyor, ne diyeceğimi şaşırdım. Arabam servisteyken taksiye bindim, bu bile konu oldu. Maalesef böyle bir şey var şeyler var. Ben yürüyemez miyim? Ondan bile korkar oldum…” diye konuştu.