İpeksi Örgü İpleri Arayanları Bu Adrese Alalım

Renkli seçenekleri ve nitelikli ürünleri ile sizleri adeta kendine hayran bırakacak bir adres...

İpeksi Örgü İpleri Arayanları Bu Adrese Alalım
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İpeksi ve yumuşak dokusu ile herkesin çok sevdiği örgü iplerini mi arıyordunuz? O halde çok doğru bir adres öğrenmeye hoş geldiniz. Sizler için araştırmasını yaptığımız el işi dünyasına özgü harika bir mağaza bulduk. Renkli seçenekleri ve nitelikli ürünleri ile sizleri adeta kendine hayran bırakacak bir adrestir bu.

Hangi adres mi? elbette ki Türkiye’nin bir numaralı adresi yummak mağazasından bahsediyoruz. Çok kısa sürede herkesin kalbini fethetmeyi başarmış olan bu mağazada neler var neler. Örgü ipi markalarından tutun da örgü şişi ve tığ türlerine kadar her şey var. Dokusu, rengi ve kalitesiyle mest eden kadife ip seçeneklerinden diğer tüm ip modellerine kadar birçok ip seçeneği de var.

Daha ne olsun ki? Pek çok efsane ürün arasından alacağınız marka ipler bir yana örgü için gerek duyacağınız bir sürü malzeme de bu adreste bulunuyor. Kısacası mağazada küçük bir gezinti yaptıktan sonra dahi bir daha vazgeçemeyeceksiniz.

Kadife İp Nedir? Kadife İp Pahalı Mıdır?

Kadife ipi, içeriği %100 polyesterden oluşan ve sonbahar-kış mevsimlerinde de kullanılabilen bebeksi bir his veren yumuşak yumak modellerinden bir tanesidir. Kadifemsi olması sayesinde yediden yetmişe herkesin en sevdiği ip çeşitlerinden bir tanesidir. Ve kadife ip çok kalın olan bir ip türüdür, 100 gram ve 120 metredir.

Birden çok örgü tasarımında kullanacağınız kadife ipleri özellikle de çocuklara veya sevdiklerinize battaniyeler örmek için de kullanabilirsiniz. İpeksi dokunuş, yumuşak ve sıcacık samimiyeti ile çok sevilen kadife ipleri mutlaka evinize konuk etmenizi öneririz. Peki, bu ip pahalı mıdır?

Elbette ki bu sorunun cevabını merak etmekte haklısınız. Zira günümüzdeki ekonomik değişimler bu soruları aklınıza getirmekte normaldir. Ancak yummak mağazası birçok mağazaya nazaran oldukça ekonomik bir adrestir. Kaliteli birçok ürünü bu adresten uygun fiyatlarla alabilirsiniz.

Yummak Mağazasında Hangi İp Seçenekleri Var?

Kadife ipten bahsettik ve çok beğendiğinize eminiz. Peki, sizce mağazada sadece kadife ip mi var? Tabii ki hayır, çok daha fazlası var. Hem de gözlerinizi kamaştıracak ve kalitelerinden memnun bırakacak ip türleri bulunuyor mağazada. Neredeyse 50’den fazla ip rengi seçeneği de mevcuttur.

Bunlara ek olarak kağıt ip, makrome ip, amigurumi ip gibi oldukça popüler olan ip çeşitleri de mağazada sizleri karşılıyor olacak. Düşünsenize uzun zamandır hayalini kurduğunuz o örgü tasarımlar için ihtiyacınız olan onlarca ürün yummak da var. Bunun sizler için ne kadar çok keyif verici olduğunu düşünebiliyoruz.

Ve o yüzden de sizleri hayallerinizle bütünleştirmek istiyoruz. Dilediğiniz ürünler için mağazaya uğrayın ve renkli birçok örgü ipin, malzeme türlerini seçerek hobi dünyanızı genişletin.

Kağıt İpinde Esneme Olur Mu?

Kağıt ip, sert ve kopmaya meyilli bir iptir. Bu nedenle esneme payı yoktur. Ancak göründüğü gibi hemen kopmaz. Zira ördükçe ördüğünüz tüm ürünlerin ne kadar çok sağlam ve güçlü olduğunu göreceksiniz. Çünkü kağıt ip kumaşı sağlam bir üründür.

Örerken başta zorlanabilirsiniz ancak sonrasında keyif alırsınız. Çok seveceğiniz kağıt iplerle birbirinden güzel ürünler üretebilirsiniz. Aynı zamanda da esneme özelliği olmadığından dolayı uzun ömürlü ve kullanışlı çantalar ve aksesuarlar örebilirsiniz. Bu sayede çantalarınızı veya örme ürünlerinizi dışarıdan çok daha pahalı bir şekilde almanıza gerek kalmayacak.

En uygun fiyatlı ürünleri keyifle ve zevkle örerek uygun maliyetle kendi ürünlerinizin tasarımcısı olacaksınız. Yapmanız gereken tek şey rengarenk ve şık olan kağıt ipleri almak…

Yummak ile Tarzınızı Konuşturacak Örgülere İmza Atın!

Yummak mağazasında gerek duyduğunuz onlarca örgü malzemesini bulabilirsiniz. Özellikle de popüler olan ve en çok tercih edilen örgü ipi markaları da bu mağazada yer almaktadır. Renkli seçimler yaparak istediğiniz örgü ürünlerini örebilirsiniz.

Sadece bu kadar da değil. Örgü örerken elinizin altında olsun diyeceğiniz bir sürü ürünü de bu mağazadan alabilirsiniz. Örgü şişleri, tığları, çantalar için aksesuarlar, hobi ürünleri vb. gibi daha pek çok ürüne kolaylıkla yummak üzerinden ulaşabilirsiniz.

Eminiz ki herkesin gönlünü kazanan yummak, sizlerin de asla vazgeçemeyeceği o mağazalardan bir tanesi olacak. O zaman şimdi rotanızı yummak mağazasına çevirin ve keyfe değer anlar yaşayın.

Ekonomik Alışverişleriniz için Adresiniz…

Bugünden sonra adresiniz artık belli. Yummak mağazasından hobi dünyanıza katkı sunacak ipleri ve tüm örgü malzemelerini alabilirsiniz. Alacağınız kaliteli ve sağlam ipler ile uzun ömürlü örgüler örebilirsiniz. Üstelik en kaliteli ürünleri en ekonomik fiyatlarla alacaksınız.

Şimdi elinize kahvenizi alın ve keyifle yudumlayın. Sonrası mı? Sonrasında ise yummak mağazasında eğlenceli bir gezinti gerçekleştirin. O yıllardır ertelediğiniz örgü işleriniz için seçimlerinizi yapın ve alışverişinizi tamamlayın. Bu sizler için belki de en büyük terapi olacak.

Zira yapılmış birçok araştırma sonucuna göre örgü örmenin stres ve kaygıyı azalttığı gözlemlenmiştir. Siz de bu faydaların farkına varabilirsiniz. Şimdiden keyifli ve eğlenceli alışverişler dileriz. Yummak ile kendinizi seçkin hissedin…