İpeksi dokunuşla sokaktan madalyaya uzandılar

Kayseri Valiliğinin öncülüğünde hayata geçirilen , 'İpeksi Dokunuş İle Sokaktan Madalyaya Uzanan Eller' projesi ile sokakta yaşayan çocuklar yeni bir yaşama kavuştu. Ayrıntılar Kayseri Olay için hazırladığımız Kayseri bülteninde…

İpeksi dokunuşla sokaktan madalyaya uzandılar
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kent Güvenlik Kurulu toplantısı Kayseri Valisi Gökmen Çiçek’in başkanlığında gerçekleştirildi.

İpeksi dokunuşla sokaktan madalyaya uzandılar

Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya; Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Fatih Altun,  Abdullah Gül Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Cengiz Yılmaz, Kayseri Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Kurtuluş Karamustafa, Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Ahmet Fazıl Özsoylu, Vali Yardımcısı Dr. Abdullah Kalkan, Vali Yardımcısı Şemseddin Erkaya, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, İl Jandarma Komutanı Tuğg.Yüksel Yiğit, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan, ilçe kaymakamları, ilçe belediye başkanları, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri ve mahalle muhtarları katıldı. 

İpeksi dokunuşla sokaktan madalyaya uzandılar
Kent güvenliğine ilişkin sorunların ele alınarak, çözüm yollarının masaya yatırıldığı toplantının açılışında konuşan Vali Gökmen Çiçek, sokakta yaşayan çocukları topluma kazandırmak için başlatılan “İpeksi Dokunuş İle Sokaktan Madalyaya Uzanan Eller” projesi hakkında bilgi verdi. Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünün sosyal etkinliklerin düzenlenmesini koordine ederek, vatandaşlarımızın etkinliklere gönüllü katılımlarını sağladığını ifade Vali Çiçek, “Özellikle ‘İpeksi Dokunuş İle Sokaktan Madalyaya Uzanan Eller’ projesi ile bugüne kadar 5650 sporcu yetiştirilmiş ve 1081 sporcu da aktif olarak eğitime devam etmektedir. Bu proje ile sokakta yaşayan çocuklarımızı sporla bir araya getirerek, topluma faydalı bireyler haline getirmek amaçlanmaktadır.” diye konuştu.