İnsanlar neden emekli maaşı ile geçinemiyor?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fiilen çalışan emeklileri devre dışı bırakarak verdiği müjde sonrası Saadet Partisi Milletvekili Mahmut Arıkan, tek cümlelik soru ile tepkisini gündeme getirdi. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

İnsanlar neden emekli maaşı ile geçinemiyor?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Emeklilerimize bir defaya mahsus olmak üzere 5 bin Türk Lirası ödeme yapmayı kararlaştırdık. Hem emekli olup hem de fiilen çalışmaya devam eden emeklilerimizi bu düzenlemenin dışında bırakıyoruz. Bütçemize toplam maliyeti 61 milyar lirayı geçen bu ödemeler, kasım ayının ilk yarısı itibarıyla emeklilerimizin hesabına yatırılmış olacak." sözleriyle duyurduğu emekli ikramiyesi farklı tartışmaları da gündeme getirdi.

İnsanlar neden emekli maaşı ile geçinemiyor?

Bu konuda Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı, Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan, tek cümlelik soru ile tepkisini dile getirdi. T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’ın paylaşımını alıntı yapan Arıkan, “İnsanlar neden emekli maaşı ile geçinemiyor?” diye sordu.