İnşaat Mühendisi feci şekilde can verdi

Kayserili İnşaat Mühendisi Süleyman Sevimli, çalıştığı Projenin Şantiyesinde inşaat kalıbının üzerine devrilmesi sonucu hayatını kaybetti. Olay, Konya Ereğli İlçesi'nde meydana geldi. Detaylar Kayseri Haberinde...

İnşaat Mühendisi feci şekilde can verdi

Kayserili İnşaat Mühendisi Süleyman Sevimli, Konya'da geçirdiği iş kazası sonrası hayatını kaybetti.

Konya Ereğli'de sol sahil kapalı sulama sistemi projesinde şantiye şefi olarak çalışan 30 yaşındaki inşaat mühendisi Süleyman Sevimli, iş kazası sonucu feci bir şekilde yaşamını yitirdi. Olay, inşaat kalıbının üzerine devrilmesiyle meydana geldi. Ağır yaralı bir şekilde Konya Devlet Hastanesine kaldırılan Sevimli, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Çalıştığı projenin şantiyesinde inşaat kalıbı, bir anda devrildi ve Süleyman Sevimli'nin üzerine düştü. Olay yerine gelen sağlık ekiplerin müdahalesine rağmen, genç mühendis kurtarılamadı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı. Acı haberi çalışma arkadaşları sosyal medya hesabından paylaştı.Genç mühendisin geçirdiği iş kazası sonrası vefat etmesi, çalışma arkadaşlarını da derinden sarstı. 

Bu talihsiz kaza sonrası, iş güvenliği önlemleri bir kez daha gündeme geldi. 

İnşaat Mühendisi feci şekilde can verdi

Aynı zamanda Yeşilhisar eski Bekediye Başkanı, Tarihçi ve Mustafa İlhan'ın damadı olan Süleyman Sevimli'nin 6 Nisan Cumartesi günü ikindi namazı sonrası Talas Reşadiye'de ebedi hayata uğurlandı. Süleyman Sevimli'ye Allah'tan rahmet, ailesine ve sevdiklerine baş sağlığıdiliyoruz.