İndirim geliyor!

Kayserili araç sahiplerini de yakından ilgilendiren akaryakıt gruplarından benzine indirim bekleniyor. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde

İndirim geliyor!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserili araç sahiplerini de yakından ilgilendiren akaryakıt gruplarından benzine indirim bekleniyor. Sektör kaynaklarından edinilen bilgilere göre akaryakıt gruplarından benzine indirim geliyor. Litre fiyatı 39 TL 46 kuruş olan benzinin litre fiyatına 1 TL 94 kuruş indirim gelmesi bekleniyor. Gelen indirim ile benzinin litre fiyatı 37 TL 52 kuruş olacak.

Benzin fiyatlarındaki son durum hakkında görüşlerini aldığımız Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası Kayseri Bölge Başkanı İbrahim Polat, Kayseri Olay Haber Merkezine yaptığı açıklamada: "Benzinde 26 Eylül Çarşamba gününden itibaren geçerli olmak üzere 1 TL 94 kuruş indirim bekliyoruz.” dedi.İndirim geliyor!Fiyatlar ise rafineri uzaklıkları ve kâr marjlarına göre bayiler, iller ve ilçeler arasında farklılık gösterebiliyor.

Brent petrol nedir?

Kuzey Denizi'nden 1960 yıllarında çıkarılmaya başlanan bir ham petrol karışımıdır. Hafif, tatlı bir ham petrol çeşidi olarak kabul edilir. Ham petrol ise, yeryüzünden çıkarılan ve rafine edilerek petrol ürünlerine dönüştürülen doğal bir kaynaktır. Brent petrol ise fiyatı 92,48 Dolar’dan işlem görüyor.