İncetoprak Başkanlığı bırakıyor!

Adnan İncetoprak, 2018 yılından itibaren yaptığı dernek başkanlığı görevini bırakıyor. Kayseri Sarraf ve Kuyumcular Derneği genel kurula gidiyor.

İncetoprak Başkanlığı bırakıyor!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Sarraf ve Kuyumcular Derneği genel kurula gidiyor. Derneğin 25’inci olağan genel kurulu  28 Ocak 2023 Cumartesi günü dernek binasında yapılacak. 17:30’da yapılacak genel kurulda çoğunluk sağlanamazsa 4 Şubat 2023’te aynı saat ve yerde yapılacak. Genel kurulda derneğin yeni yönetimi de belli olacak. 
İncetoprak Başkanlığı bırakıyor!
Derneğin 2018’den bu yana Başkanlığını aynı zamanda MHP Kayseri İl Başkanı da olan Adnan İncetoprak yapıyor. Ömer Gülsoy'dan sonra koltuğa oturan İncetoprak’ın, hem MHP il başkanı olması hem de derneğin başkanlığını yapması zaman zaman bazı tartışmaları da beraberinde getirmişti. 
İncetoprak’ın, yapılacak genel kurulda dernek başkanlığını bırakması bekleniyor. Diğer yandan Kayseri Sarraf ve Kuyumcular Derneği’nde Cemal Demircioğlu ve Ömer Uzunoğlu’nun başkanlık için çalışma yaptığı belirtiliyor. Adaylar esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek, projelerini anlatıp, destek istiyor.
İncetoprak Başkanlığı bırakıyor!