'İncesu'muz kararını vermiş, baharı bekliyor'

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Adayı Mahmut Arıkan diğer milletvekili adayları ile birlikte ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. Adayların durağı bu kez İncesu ve Yeşilhisar oldu.

'İncesu'muz kararını vermiş, baharı bekliyor'
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

CHP Kayseri Milletvekili Adayları seçim çalışmaları kapsamında ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Bu kapsamda İncesu ve Yeşilhisar’a giden milletvekili adayları esnaf ve vatandaşla bir araya geldi. 

'İncesu'muz kararını vermiş, baharı bekliyor'

Ziyaretler sırasında esnafı ve vatandaşları dinleyen Arıkan, vatandaşların dertlerine çözüm sunmak için çok çalışacaklarını belirtti.
"14 Mayıs'tan sonra çiftçimizin, sanayicimizin, esnafımızın hak ettiği değeri görmeleri için elimizden gelenin en iyisini yaparak onların sesi olacağız" diyen Arıkan, " İnsanlarımızın enflasyon yükü altında ezilmediği, her sabah kalktığında yeni bir zamla karşılaşmadığı, haksız gelir ve servet transferleri ile rant devşirmeye dayalı politikaların son bulacağı, gelirin bireyler, haneler ve bölgeler arasında adil ve dengeli dağılımın sağlanacağı bir Türkiye inşa etmek istiyoruz ve bunu da başaracağımıza inanıyoruz. Birleşe birleşe kazanacağız, 14 Mayıs'ta ülkemize ve Tomarza'ya baharı birlikte getireceğiz" açıklamasında bulundu.
Milletvekili adayları da toplu olarak hatıra fotoğrafı çektirirken "İncesu'muz kararını vermiş, baharı bekliyor. Birleşe birleşe kazanacağız, 14 Mayıs'ta İncesu'ya baharı birlikte getireceğiz" açıklamalarında bulundular.

'İncesu'muz kararını vermiş, baharı bekliyor'