İncesu mitingine servislerle işçi mi taşındı?

Bugün Cumhur İttifakı'nın İncesu'da mitingi var. Mitingle birlikte bir kez daha işçilerin servislerle mitinge taşındığı iddiası gündeme geldi. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

İncesu mitingine servislerle işçi mi taşındı?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İktidar partisinin her mitinglerinde gündeme gelen OSB’den işçilerin servislerle mitinge taşınması iddiası bir kez daha gündeme geldi. Bu kez adres İncesu… Cumhur İttifakı’nın adayı Mustafa İlmek’in bugün Saat: 10.30’da önce araç konvoyu ardından da 12.00’de miting gerçekleştirdi. Bazı sosyal medya kullanıcıları bekleyen servis araçlarının görüntülerini paylaşarak, Cumhur İttifakı’nın OSB’den işçileri, işçi servisleriyle mitinge taşıdığını iddia etti. 

İncesu mitingine servislerle işçi mi taşındı?
İncesu Taraf isimli Facebook kullanıcısı ‘Fabrikalardan Adam Toplanmaya Başlanmış Geldiler’ ifadeleriyle konuyu gündeme taşırken; Merveşanur Yıldız isimli Facebook kullanıcısı, ‘İlmek konvoyu bu kadar.  Servis aracıyla konvoy yapacağına, miting yapacağına hiç yapma… İncesu halkının aklıyla siz gerçekten dalga geçiyorsunuz…” dedi.