İncesu'da vatandaşlar Meydan'a yürüdü!

Kayseri'nin İncesu ilçesinde vatandaşlar, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününde ilçe meydanında bir araya geldi. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

İncesu'da vatandaşlar Meydan'a yürüdü!

Kayseri'nin İncesu ilçesinde vatandaşlar, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününde ilçe meydana yürüdü. Meydan'da gerçekleştirilen programlarda "Milli iradeye ve Demokrasiye sahip çıkıyoruz" mesajı verildi. 15 Temmuz şehitlerinin de dualarla anıldığı programlara ilçe protokolü ve vatandaşlar karıldı.
İncesu'da vatandaşlar Meydan'a yürüdü!İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek, katılım sağlayan vatandaşlara teşekkür etti. İlmek, "Milletimizin demokrasiye sahip çıktığı ve hep birlikte vatan dediği bu destanı unutmayacağız, unutturmayacağız" diye konuştu.
İncesu'da vatandaşlar Meydan'a yürüdü! Başkan İlmek, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününde ilçe meydanında hemşehrilerimizle bir araya geldik. Birlik ve beraberliğimize kastedenlere gereken cevabı meydanları terk etmeyerek verdik.Bizler bu vatanın öz evlatları olarak vatanımızı çiğnetmemek,ezdirmemek için birlik ve beraberlik içerisinde dün olduğu gibi bugün de dimdik ayakta duruyoruz. Milletimizin demokrasiye sahip çıktığı ve hep birlikte vatan dediği bu destanı unutmayacağız, unutturmayacağız. Milletine sevdalı olan bu aziz milleti, ezansız, vatansız, bayraksız bırakma Allah'ım! 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma programımıza yoğun katılımlarından dolayı tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum.
İncesu'da vatandaşlar Meydan'a yürüdü!

İncesu'da vatandaşlar Meydan'a yürüdü!İncesu'da vatandaşlar Meydan'a yürüdü!