İmzalar atıldı...

Hayırseverler kenti Kayseri'de imzalar yine bir hayır işi için atıldı. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

İmzalar atıldı...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Hayırseverlerin yaptığı yatırımlarla dikkat çeken Kayseri’de yine bir hayır için imzalar atıldı. Toprak İnşaat firması ile Kocasinan Belediyesi’nin işbirliği ile yapılacak olan cami için imzalar atıldı. Kayseri Valiliği’nde yapılan imza törenine Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, İl Müftüsü Yusuf Akkuş ve hayırsever iş insanları katıldı.

İmzalar atıldı...

İmza töreni Kayseri Valiliği’nin sosyal medya hesabından, “Kocasinan İlçemizde, hayırseverimiz Toprak İnşaat tarafından yaptırılacak olan "Camii İnşaatı Protokolü", Valimiz Sayın Gökmen Çiçek, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, İl Müftüsü Yusuf Akkuş ve hayırseverlerimiz arasında imzalandı.” İfadeleriyle paylaşıldı. 

İmzalar atıldı...
Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar da yaşananları, “Hayırseverimiz Toprak İnşaat ile birlikte Kocasinan'ımıza kazandıracak olduğumuz yeni camimizin protokolünü, Valimiz Sn. Gökmen Çiçek, İl Müftüsü Yusuf Akkuş ve hayırseverimizle birlikte imzaladık. Kocasinan'ımıza ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum.” mesajı ile paylaştı.