İmamoğlu son yolculuğuna uğurlandı

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi eski Başkanı Yunus İmamoğlu'nun vefat eden annesi Fatma İmamoğlu, kılınan cenaze namazı sonrası toprağa verildi.

İmamoğlu son yolculuğuna uğurlandı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’nin köklü ailelerinden olan ve Kayseri Organize Sanayi Bölgesi’nde Tahir Nursaçan’dan sonra Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığı yapan Yunus İmamoğlu’nun bir süredir sağlık sorunları yaşayan annesi Fatma İmamoğlu yaşamını yitirdi. 78 yaşında hayata gözlerini yuman Fatma İmamoğlu’nun cenazesi Hulusi Akar Camii’nde kılınan cenaze namazı sonrası eski mezarlıkta toprağa verildi. 

İmamoğlu’nun cenaze namazına Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçın, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Kayseri OSB sosyal medya hesabından yapılan paylaşım ile baş sağlığı mesajı da yayımlandı. Mesajda, “Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Yalçın, Kayseri OSB önceki dönem başkanlarından Yunus İmamoğlu’nun Hakk’ın rahmetine kavuşan annesi Fatma İmamoğlu’nun cenaze törenine katıldı. Başkanımız Mehmet Yalçın, Yunus İmamoğlu ve ailesine başsağlığı dileklerini iletti.” denildi.


İmamoğlu son yolculuğuna uğurlandı