İlker Horoz'dan şok iddialar, şok sözler…

✔️ Böyle bir devlet denetimi olur mu? ✔️ Kayserili işini bilmiyor Kırşehir, Aksaray, Nevşehir hepsi bizi geçti. ✔️ Memduh Büyükkılıç'tan başka gidecek kapımız yok. ✔️ Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı arkadaşım destek ver ya! ✔️Ankara'ya gitmiş seçilmişlerimiz de bu şehir için birşey yapmıyor…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
İlker Horoz'dan şok iddialar, şok sözler…
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Ticaret Borsası’nda düzenlenen ve Tarım Bakanlığı’nın teşvikleriyle ilgili bilgilendirme yapılan toplantıda konuşan işadamı İlker Horoz’un toplantıda şok iddialar ortaya attığı ve zehir zemberek bir konuşma yaptığı öğrenildi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Tarım İl Müdürü Mustafa Şahin, Kayseri Ticaret Borsası Başkanı Recep Bağlamış, Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Ercan Aras’ın da katıldığı toplantıda Horoz’un yaptığı konuşma Kayseri kamuoyunda geniş yankı uyandıracak nitelikte.

İşte İlker Horoz’un o toplantıda yaptığı ve haber merkezimize ulaşan video görüntülerine yansıyan zehir zemberek konuşma:

“Arkadaşım diyorsun bu adam yeme afaki zam yapıyor diyorsun. Temel maddelere fiyat artışı yok diyorsun bu yemdeki artışın sebebi ne ?

Ticaret müdürlüğüne müracaat ediyorsun. Ticaret müdürlüğündeki adam gidiyor yem fabrikasına diyorki İlker Horoz seni şikayet etti. Yem fabrikası da bayileri arıyor diyorki ‘İlker Horoz’a yem satma’

Böyle bir devlet denetimi olur mu? Devlet oturtacak diyecekki ‘gel kardeşim fiyat niye artıyor’ diyecek. Cumhurbaşkanımız 5 tane markete adam gönderdi dediki ‘bu fiyat niye artıyor’ 

Burada ki fiyat artışını sorgulayamıyoruz bu bir.

İkincisi büyük yatırımlarda mesela başkanım Kayseri’de ki en büyük sıkıntı buradakiler söyleyemiyor, cesaret mi edemiyorlar bilmiyorum. Kayserili işini bilir sıkıntısı. Kayserili işini bilmiyor. Kırşehir, Aksaray, Nevşehir hepsi bizi geçti. Niye ? Çünkü biz teşviklerden yararlanamıyoruz 

Şimdi Kırşehir’de adam mesela geçen gün Kırşehir belediye başkanı tutmuş boya fabrikasını satın almış. Hem et üretme hem süt paketleme tesisi kuruyor. Ankara Büyükşehir ile İstanbul Büyükşehir 30 milyon lira destek vermiş.

Kırşehir’den İstanbul ve Ankara’ya et ve süt pazarlıyorlar.

Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı bizde istediği yatırımı istediği yere yapabiliyor.

Bizim Kayseri’de et ve balık çalışsın bizim Kayseri’de et ve balık çalışmıyor tavuk kesimhanemiz yok, süt üretme tesisimiz doğru düzgün yok. 

Biz üretmiyoruz, teşvik ve destek almıyoruz. 

Teşvik bölgesi değiliz bu durumdan sanayicimizde muzdarip. Mesela geçen gün OSB de sanayicilerle beraberdik. Niye teşvik bölgesinde değiliz niye teşvik almıyoruz diyoruz.

Mesela Kayseri’de size ulaştığımız zaman bütün sorunlarımız çözülüyor ama bir tane Memduh Büyükkılıç.

Başka gidecek kapımız yok. Bütün sorunlarla sizi boğarsam ben şimdi sulama yapan bir adamım sorun yaşıyorum elektrik sorunu yaşıyorum Memduh beye gittiğimde sorunum çözülüyor. Onun haricinde birilerininde mesela seçilmiş en basitinden söylüyorum Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı arkadaşım destek ver ya. Üniversiteleri okul yaptırıyorsun, gel et balığı çalıştır, gel buraya tavuk kesimhanesi kur, süt paketleme tesisi kur. 

Sivil toplum örgütleri de Ankara’ya gitmiş seçilmişlerimiz de bu şehir için birşey yapmıyor. Biz sadece şunu öğrenmişiz Kayserililer işini bilir.”