İlk perde yarın!

Kayseri Devlet Tiyatrosu yarın sahnelenecek 'Bahar Noktası' oyunu ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde

İlk perde yarın!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Devlet Tiyatrosu yarın sahnelenecek 'Bahar Noktası' oyunu ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Kayseri Devlet Tiyatrosu, William Shakespeare'in Bahar Noktası adlı oyununu Betül Gökçer rejisi ile yarın akşam seyirciye sunacak. Tiyatro oyununun ilk gösterimi 19 Ekim (yarın) tarihinde akşam saat 20:00'da Kayseri Devlet Tiyatrosu binasında perdelenecek.

Shakespeare'in oyunu Kayseri'ye geliyor!

Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı yaptığı açıklamada: "Kayseri'de tiyatro deneyimi artık turnelerle sınırlı olmayacak. Kayseri Devlet Tiyatrosu bundan böyle kendi yerleşik kadrosu ve yerleşik sahnesi ile seyircisine ulaşacak. Kayseri Devlet Tiyatrosu, William Shakespeare'in Bahar Noktası adlı oyununu Betül Gökçer rejisi ile seyircisine sunmaya hazırlanıyor." ifadelerine yer verdi.

Kayseri Devlet Tiyatrosu, 19 Ekim’de William Shakespeare’in yazdığı, Can Yücel’in çevirdiği, Kıymet Betül Gökçer’in yönettiği 2 perdelik Bahar Noktası oyunu ile sahne alacak.İlk perde yarın!Diğer yandan konuya ilişkin Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç dün yaptığı açıklamada: "Perşembe günü artık kendi yerleşik kadrosu ve yerleşik sahnesiyle Kayseri Devlet Tiyatrosu seyircisiyle buluşuyor. Kendi tiyatro sanatçısı kadrosu ile açılacak olan Kayseri Devlet Tiyatrosu şehrimize hayırlı olsun." ifadelerine yer vermişti.