İlhan ve Babadağı ailelerinin mutlu günü...

Teknik direktör ve Kayseri Olay Türk Spor Yorumcusu Metin İlhan'ın yeğeni Sadık İlhan ve Esma Babadağı'nın muhteşem düğün töreni ile dünyaevine girdi. Genç çifte bir ömür boyu mutluluk diliyoruz. Ayrıntılar Kayseri Olay Haberin Kayseri haberinde

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
İlhan ve Babadağı ailelerinin mutlu günü...

Kayseri'nin sevilen teknik direktörlerinden Metin İlhan’ın yeğeni Sadık İlhan, hayatını Esma Babadağı ile birleştirdi. Genç çift, mutluluklarını düğün töreniyle taçlandırdı. Hayatlarını birleştirerek evlilik yolculuklarına ilk adım atan genç çiftin düğünü dillere destan bir şekilde gerçekleşti. Muhteşem bir düğün töreniyle sevdikleri ile bir araya getiren çift, bu özel anın mutluluğu paylaştılar.

İlhan ve Babadağı ailelerinin mutlu günü...

Metin İlhan'ın gözbebeği olan yeğeni Sadık İlhan, Esma Babadağı ile dünya evine girerken, aileleri ve arkadaşları bu mutlu anlarında yanlarında oldu. Gelin ve damat, sevgi dolu bir atmosferde hayatlarının en önemli imzalarını attılar.
Düğün töreninde davetliler çifte telli oyun havaları ile keyifli bir gün yaşadı. Çift, ailelerinin ve dostlarının destekleriyle yeni bir hayata adım atmanın mutluluğunu yaşadı. 
Genç çifte Kayseri Olay olarak güzel bir evlilik, mutluluk diliyoruz. Aynı zamanda Kayseri Olay Türk TV Spor Yorumcusu Metin İlhan’a da hayırlı olsun diliyoruz.