İlhan Parlak, Prensipte anlaştı - Kayserispor Haberleri

Kayserispor'un Tecrübeli Futbolcusu İlhan Parlak, İzmir temsilcisi Bucaspor ile yeni bir maceraya hazırlanıyor. Tecrübeli futbolcu, Sarı-Kırmızılı takımda 3 yılda büyük başarılara imza atmıştı. Ayrıntılar Kayseri Olay'ın, Kayseri Haberinde….

İlhan Parlak, Prensipte anlaştı - Kayserispor Haberleri

Kayserispor’un tecrübeli ismi İlhan Parlak, takımdan ayrıldı. Son 3 sezonda Sarı-Kırmızılı formayla büyük başarılara imza atan Parlak, TFF 2. Lig takımlarından Bucaspor ile önemli bir adım attı. İzmir temsilcisiyle prensip anlaşmasına varan İlhan Parlak’ın, Kayserispor’dan ayrılması şaşkınlıkla karşılandı. 
Parlak, Kayserispor forması altında sergilediği performansa gönüllerde taht kurmuştu. Hücum hattındaki etkili oyunu ve liderlik özellikleriyle takımını sırtlayan Parlak, son üç sezonda Sarı-Kırmızılı ekibe önemli zaferler kazandırdı. Bu başarı, Parlak'ın Türk futbolundaki yerini daha da sağlamlaştırdı.
Kariyerinde Fenerbahçe gibi büyük bir camiada da forma giyen İlhan Parlak'ın önümüzdeki bir maç gün içinde Bucaspor’a resmi imzayı atması bekleniyor. 
İlhan Parlak, 2 sezon önce attığı 9 golle toplamda 14 puana direkt katkı sağlamış ve takımın kümede kalmasında büyük pay sahibi olmuştu.