İlçe belediyeden işçi maaşlarına yüzde 70 zam

Tomarza Belediyesi İmar A.Ş ile Hizmet – İş Sendikası Kayseri Şubesi arasında yapılan ek protokol ile işçi maaşlarına p oranında zam yapıldı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırlanan Kayseri haber bülteninde…

İlçe belediyeden işçi maaşlarına yüzde 70 zam
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Tomarza Belediyesi İmar A.Ş ile Hizmet – İş Sendikası Kayseri Şubesi arasında yapılan ek protokol ile işçi maaşlarına %70 oranında zam yapıldı.

İlçede işçi maaşlarına yüzde 70 zam yapıldı

Tomarza Kadın ve Gençlik Merkezinde yapılan programa Belediye Başkanı Davut Şahin, belediye personeli tarafından meşale ve coşkuyla karşılandı. Yapılan protokole Belediye Başkanı Davut Şahin, Hizmet – İş Sendikası Kayseri Şubesi BaşkanıSerhat Çelik, Şube Başkan Yardımcısı Feyyaz Ünal, Belediye Başkan Yardımcısını Ahmet Özcan ve Belediye personeli katıldı.

İlçede işçi maaşlarına yüzde 70 zam yapıldı

İmza töreninde konuşma yapan Belediye Başkanı Şahin; "Çok değerli mesai arkadaşlarım sizlerle 5 yıldır beraber çalışıyoruz, ilçemizin gelişmesi güzelleşmesi için gece gündüz demeden hizmet ediyoruz. Pandemi döneminde hep sahalarda biz vardık, asrın felakatinde deprem bölgesinde yine biz vardık. Hep yine biz olacağız ilçemizi kalkındıracağız, yaptığımız ek protokol hepimize hayırlı olsun biz bir aileyiz" dedi.

İlçede işçi maaşlarına yüzde 70 zam yapıldı

Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik ise konuşmasında; “Biz ne zaman başkanımız derdimizi anlatsak hiçbir zaman elimiz boş geçmedik. Son 5 yıl içinde pandemi, ekonomik kriz ve depremden dolayı çok sıkıntılı günler yaşadık. Bu süre zarfında başkanımız hiçbir zaman mazeret üretip bizleri mağdur etmedi. Gününde maaşlarımızı ve sosyal haklarımızın ödemesini yaptı. Kayseri’de örnek gösterilen toplu iş sözleşmelerine Tomarzada ’da imza altına aldık. Başkanımız tüm üyelerimiz ve aileleri adına teşekkür ediyorum. ” ifadelerini kullandı.

İlçede işçi maaşlarına yüzde 70 zam yapıldı