İlçe Başkanından şok iddia: İnsanlara Muhalif olduğu için ceza mı kesiyorsunuz!

Kayseri'nin Felahiye ilçesindesin Karayollarına ait menfezin 'AK Partili İlçe Belediyesinin çalışması sonrasında kapandığı ve sonrasında geri açılmaması' nedeniyle ev, depo, garaj ve yolları su bastığı belirtildi. Detaylar Kayseri Olay Haber Merkezinde hazırlanan Kayseri Haber bülteninde...

İlçe Başkanından şok iddia: İnsanlara Muhalif olduğu için ceza mı kesiyorsunuz!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’nin Felahiye ilçesindesin Karayollarına ait menfezin “AK Partili İlçe Belediyesinin çalışması sonrasında kapandığı ve sonrasında geri açılmaması” nedeniyle evleri su bastığı belirtildi.
Bu yöndeki iddia akıllarda soru işaretleri bırakırken İYİ Parti Felahiye İlçe Başkanı Ali Dinçer Kuzugüden’den ise şok bir iddia ortaya atıldı. Kuzugüden, “İnsanlara muhalif olduğu için ceza mı kesiyorsunuz?” diyerek, belediyeye tepki gösterdi.

BU GAMSIZLIK UNUTULMAYACAK

Kayseri’nin Felahiye ilçesinde dikkat çeken tepki. İddiaya göre ilçede Karayollarına ait menfez İlçe Belediyesinin çalışması sırasında kapandı ve sonrasında açılmadı. Kapanan menfez nedeniyle de bölgede vatandaşın evini su bastı. Yaşanan bu olayın ardından dikkat çeken bir tepki geldi.
İYİ Parti’nin Felahiye İlçe Başkanı Ali Dinçer Kuzugüden’den, “Kurucu İlçe Başkanımız Mustafa Öztürk’ün ilçemizde bulunan evinin üst caddesinde menfezin kapatılmasından dolayı evini garajını, buğday gübre ambarını sel basmış, malzemeleri sular altında kalmıştır. Oluşan maddi zarara belediyeye dilekçe verilmesine rağmen umursanmamış, ‘bizimle alakası yok’ diye geçiştirilmiştir. İlgili yerlere şikayet edilecektir elbet, ancak yapılan gamsızlık, rezillik, taraflı belediye yönetiminin yaptıkları unutulmayacaktır” dedi.

OTURDUĞUNUZ KOLTUKTA KİN GÜTMEKTEN İŞ YAPAMAZ HALE GELDİNİZ

Diğer yandan Kuzugüden şok bir iddiayı da gündeme taşıdı. Kuzugüden, Felahiye’nin AK Partili Belediye yönetimine seslenerek, “İnsanlara muhalif olduğu için ceza mı kesiyorsunuz?” diye sordu. 
Sosyal medya hesabından İlçeden  bazı görüntüler de paylaşan Kuzugüden, şu ifadeleri kullandı: 2 yıl önce paylaştığımız Kayseri Cumhuriyet Mahallesi Kayseri Cad. 4. Sokağın hala hali aynı durumda. Oturduğunuz koltukta kin gütmekten iş yapamaz hale geldiniz. İnsanlara muhalif olduğu için ceza mı kesiyorsunuz. Size oy verenlere başkanlık yapacaksınız belediyeden istifa edip, AKP ilçe başkanı olun. Yapamadığınız, işgal ettiğiniz koltuğu bırakın.
İYİ Parti’nin Felahiye İlçe Başkanı Ali Dinçer Kuzugüden, ortaya çıkan bu tabloya tepki gösterdi. Kuzugüden, belediyenin görevini yapmadığını öne sürdü.