İlçe Başkanı görevden alındı!

Seçime sayılı günler kaldı. Türkiye 28 Mayıs'ta ikinci kez Cumhurbaşkanlığı seçimine gidecek. Seçim öncesi ise Kayseri'de siyaset gündemi hareketli. Son dakika gelişmesine göre hangi partinin Talas ilçe başkanı görevden alındı? Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

İlçe Başkanı görevden alındı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Siyasette seçim heyecanı sürüyor. İkinci tura kalan Cumhurbaşkanlığı için Türkiye 28 Mayıs’ta tekrar sandık başına gidecek. Cumhurbaşkanlığı oy pusulasında iki isim yer alıyor. Mevcut Cumhurbaşkanı ve Cumhur İttifak’ı Adayı Recep Tayyip Erdoğan ile Millet İttifak’ı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu 13. Cumhurbaşkanı olmak için yarışıyor. 14 Mayıs’taki seçimde oy pusulasında dört isim yer almıştı. Bunlardan Muharrem İnce 11 Mayıs’ta adaylıktan çekildiğini açıklamış fakat Yüksek Seçim Kurulu aldığı oyların geçerli olacağını söylemişti. Cumhurbaşkanlığı için yarışan bir diğer isim de Ata İttifak’ı adayı Sinan Oğan’dı. Oğan ilk turda yüzde 5’in üzerinde oy almıştı. Oğan geçtiğimiz günlerde bir açıklama yaparak seçimde Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceklerini duyurdu. Ata İttifakı’nın diğer ortağı Zafer Partisi ise Oğan ile aynı fikirde olmadıklarını söyleyerek bir basın açıklaması yaptı ve Millet İttifak’ı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleyeceklerini ifade etti. 
Türkiye gündemi böyle hareketli iken bir gelişme de Kayseri’de yaşandı. Zafer Partisi Kayseri Talas İlçe Başkanı Gülhanım Karadurdu görevden alındı. Zafer Partisi Kayseri tarafından yapılan açıklamada, “Zafer Partisi Kayseri Talas İlçe Başkanı Gülhanım Karadurdu görülen lüzum üzerine ilçe başkanlığı görevinden alınmıştır. Kamuoyuna ve basına saygı ile duyurulur.” denildi.