İl Milli Eğitim Müdürü inceledi

İl Milli Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gönderilen kitapları inceledi. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

İl Milli Eğitim Müdürü inceledi
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Millî Eğitim Bakanlığınca 2023-2024 eğitim öğretim yılında öğrencilere ücretsiz verilmek üzere hazırlanan yaklaşık 192 milyon ders kitabı ve yardımcı kaynağın baskısı tamamlanarak okullara ulaştırılmaya başlandı.

İl Milli Eğitim Müdürü inceledi
Kitaplar ve yardımcı kaynakların kente ulaşmasının ardından İl Milli Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse de gelen kitapları inceledi. İl Müdürü Karaköse’nin yaptığı inceleme İl Müdürlüğü’nün sosyal medya hesabından, “İl Müdürümüz Bahameddin Karaköse, yeni eğitim-öğretim yılı hazırlıkları çerçevesinde Melikgazi ve Kocasinan ilçesindeki kitap depolarında incelemelerde bulunarak ilçe millî eğitim müdürlerinden bilgi aldı.” sözleriyle paylaşıldı. 

İl Milli Eğitim Müdürü inceledi
Okullar 11 Eylül tarihinde açılacak ve yeni eğitim öğretim yılı başlayacak. 2023-2024 eğitim-öğretim yılında; ilk ara tatilin 13-17 Kasım tarihleri arasında olması planlanırken; yarı yıl tatili ise 22 Ocak Cuma günü başlayacak. İkinci ara tatil 8 ile 12 Nisan arası olarak belirlenirken, eğitim-öğretim yılı 14 Haziran 2024 tarihinde tamamlanacak.

İl Milli Eğitim Müdürü inceledi